Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
firemanus82 #29923 üzenetére
Az Fferiétől kicsit eltérő megoldást javaslok – nem mintha az övével valami baj lenne, csak minden feladatnak számtalan megoldása lehetséges.
Mivel elég körülményes a leírás, inkább csatolom a füzetet.
2 makró van benne, az elsőt a ThisWorkbook laphoz rendeltem. Ez másolja az eredeti neveket az M oszlopba a K-ból a füzet megnyitásakor. Az M2:Makárhány tartománynak a Nevek nevet adtam. Ez a forrása a beviteli celláknak.
A másik makrót a Munka1 laphoz rendeltem. Mikor valamelyik érvényesítésben (B2, C2, D2) kiválasztasz egy nevet, az M oszlopban lévők közül törli azt.
Ha újra az összes nevet akarod látni az M oszlopban, a ThisWorkbook laphoz rendelt makrót kell indítanod, vagy egyszerűen átmásolod a neveket K2-től az M2-be.
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
firemanus82 #29923 üzenetére
Mit értesz azon, hogy "kiválasztom"? Hogyan történik a kiválasztás?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest