Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Fferi50 #29064 üzenetére
Hát mindjárt sírva fakadok!!! Még mindig nem működik!
Lehet, hogy hülyét kérdezek, de nem lehet, hogy valamit engedélyeznem kell, hogy ez a képlet működhessen?
Kipróbáltam sima vesszővel ( , ) és nem pontos vesszővel ( ; ) - bár eddig úgy tudtam, hogy az angol nyelvű Excelben pontos vesszőt kell használni a vessző helyett. Ennek eredményeként megjelent a #VALUE! felirat.
Amikor számolási lépéseket megnéztem, akkor képlet következő részével van problémája:
... MAX(([U]B6:M6[/U]<>0) ...
A kommentár erre az, hogy "hibás számolás" (The next evaluation will result in an error)?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest