- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- bitpork: Nagy dilema
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
válasz
lenkei83 #28979 üzenetére
Nem tudom, hogy a +2 oszlop bezavarna-e a kereső függvényekbe.
Ez egy segédmunkalap, ami tele van F/V-KERES-sel, szóval nem mennék oda, hogy frissítgessem. Mindenképpen az lenne a munkalap feladata, hogy egy másik munkalap segítségére legyen. Ha az egyes munkalapon átírok valamit, akkor ezen kettes munkalapon változnak dolgok, de azok megjelennek az első munkalapon. Elég sok sor meg oszlop van, és még nincsen kész, nem tudom, hogy mennyi lesz még. Nem akarom egy lapon megoldani őket.
A sorok celláiban amúgy főként ilyen adatok vannak. C1 C2 D1 D2 G1 G2
Én szívesen elszöszmötölök egy függvényes megoldással, de nem tudom melyikkel oldjam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest