- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
válasz
Delila_1 #28337 üzenetére
Kicsit tényleg lassú így, de lehet nem is kell külön szednem a két adatot. Így talán pörgősebb lesz.
Ez a kódodból egy részlet, kicsit változtattam rajta.For sor = usor To 2 Step -1
If InStr(Cells(sor, "D"), "MD0") > 0 Then
Rows(sor).Delete Shift:=xlUp
End If
NextHogyan kellene még megváltoztatnom, hogy csak olyan "MD0"-át tartalmazó sorokat töröljön, amelyeknek "F" oszlopban az értéke "7200", ahol ez az érték más, azt hagyja meg?
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1 #28337 üzenetére
Szia!
Milyen korlátait tapasztaltad az autodszűrőnek? Mert én még nem találkoztam vele.
Másrészt viszont a speciális szűrés kifejezetten megfelel ennek a célnak is.
Pl. az Eredeti munkalap M1 cellájába Kód, M2 cellájába *J* kerül.
Ezután egyetlen sor:
Sheets("Eredeti").Range("A1:I30").AdvancedFilter Action:=xlFilterCopy, criteriarange:=Sheets("Eredeti").Range("M1:M2"), copytorange:=Sheets("Jó").Range("A1:I1")átmásolja a kívánt értékeket a Jó munkalapra.
De a Jó munkalapra átváltva - az Adatok - Speciális kiválasztása után megjelenő párbeszéd ablakot a fentieknek megfelelően kitöltve makró nélkül is megy a dolog.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest