- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Még két dologban szeretnék segítséget kérni. A 2. képen szereplő megrendelési listába betennék még egy "kiszállítva" oszlopot is. Lehetséges olyat csinálni, hogy ha
- kiszállításra kerül a termék, vagyis a megfelelő cellába beírásra kerül a szállítás dátuma, pl. az adott terméket tartalmazó cella színe megváltozzon? Feltételes formázás lenne itt a kulcs, ha jól sejtem, de nem nagyon tudom, milyen képlet lenne ide a megfelelő.- A másik, ami szerintem bonyolultabb: ha a termék gyártásban van (tehát szerepel az üzemrész gépeit tartalmazó, 3. képen lévő listán az adott rendelés), akkor képes ezt az excel szintén valamilyen színkóddal jelezni?
Köszönöm szépen ismét a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest