- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehér Mancs
tag
Szia,
Nem akarok kontárkodni, a másik megoldás is biztosan helyes, de van egy egyszerűbb és könnyebben érthető is.
A legelső cella képlete: (C1) =LARGE($a$1:$a$30;1) ->A legnagyobb számot adja meg
Az alatta lévő cellába: (C2) =LARGE($A$1:$A$30;COUNTIF($A$1:$A$30;''>=''&C1)+1) ->megnézi, hogy mennyi, az előző számtól nemkisebb szám van, és ez+1-edik legnagyobb számot keresi meg. Ezt pedig le lehet már húzni.
Ha a sor végét is le szeretnénk kezelni, akkor a futó cellákba a (C2) =IF(OR(SMALL($A$1:$A$13;1)=C1;C1='''');'''';LARGE($A$1:$A$13;COUNTIF($A$1:$A$13;''>=''&C1)+1)) kell beérni (ha az előző a legutolsó, vagy már ott sem volt semmi kitöltve, akkor nem tölti ki, amúgy pedig az előző képletet használja).
Üdv -
lapa
veterán
az 1:1-et kicseréleted pl. A1:A30-ra. esetleg A1
30-ra is, de azt nem próbáltam.
a büdös picsába előbb leírtam vagy fél oldalon hogyan műx, erre egy véletlen ESC miatt elment a kukába. hogy lehet már ilyen elb@szott hülye egy böngésző? mindegy, eszerint maradjon ez az én titkom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest