Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- potyautas: Aktiviti
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
Térközjelző
üzenetére
Az U5:AX81 tartomány helyett az U1:V32-be bevittem a távolságokat, az S oszlop innen veszi az adatokat.
A sárga hátterű cellák képleteit és érvényesítéseit lemásolhatod a többi sorba, és a többi lapra.
-
Delila_1
veterán
válasz
Térközjelző
üzenetére
menetrend.xls
2014-Utazas_1.xlsAz Utazás füzet elejére beszúrtam egy lapot, ahova a másik füzet 21-es lapjáról bevittem az útvonalakat, és az egyes tartományokat elneveztem. A név a tartományok alatt van, kék karakterekkel. Az alsó kötjel szükséges, mert számokat tartalmazó elnevezéseket csak így fogad el az Excel. Ezeket az elnevezett tartományokat használom a Január lap J és K oszlopában. Lesz munkád a többi útvonal felvitelével, de én is jól elbabráltam a képletekkel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindenhol figyeltetni kellett, hogy páros, vagy páratlan-, Ejárat, vagy nem, továbbá indirekt függvénnyel kellett megadni, hogy a menetrend.xls füzet melyik lapjáról vegye az adatokat.A Január lapon sárga hátteret adtam a celláknak, ahova a képleteket, illetve érvényesítéseket bevittem. Az U5:AX81 tartomány képletein is egyszerűsítettem, csak azt nem "festettem be". Oda megadtam egy feltételes formázást, ami a HAMIS eredményű celláknál a karaktert fehérre váltja.
A G, H, Q és R oszlopokat elrejtheted.
A menetrend.xls-en nem változtattam, de ha már feltettem a data.hu-ra, nem törlöm.
Szerk.: Kíváncsi vagyok, ilyesmire gondoltál-e?
-
Delila_1
veterán
válasz
Térközjelző
üzenetére
Második nekifutásra sikerült letöltenem, megnézem, tudok-e kezdeni vele valamit.
-
Delila_1
veterán
válasz
Térközjelző
üzenetére
Bocsi, azóta csak most vagyok net közelében.
Kérlek, küldd el a címemre, mert nem tudom letölteni.
Az már más kérdés, hogy tudok-e majd segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fferi50