Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszönöm, működik, és megértettem, mire való a $ jel. A MS oldalon eddig nem sikerült úgy elmagyarázniuk, hogy megértsem

Már majdnem kész a project. De van még 1-2 dolog, ami még furcsa.
Például mivel a hónapok napjainap a száma változik, ráadásul az elseje sem mindig Hétfő, stb, a táblázatom le-fel elmozdul jópár cellát. Viszont a beírt értékek ott maradnak ahol voltak, és a táblázat alá-fölé kerülhetnek.
Ezért a hónapok alatt nehezen tudnám összesíteni a napok mellé írt órákat.
Mutatok egy példát. Itt be voltak eredetileg írva a napok mellé az adatok, de aztán változtattam a "hűségidő" kezdetén. Csöppet elcsúsztak az adatok.
Az még haggyán, hogy az adatok elcsúsznak, mert új évkezdésnél lehet/kell is törölni az értékeket, de nem tudom, hogy hová tegyem az összesítőcellát. Az hülyén nézne ki, hogy a legszélsőségesebb esetet véve vagy' 7 cellával lejjebb legyen összesítve.
Nem lehet valami olyan diagrammot vagy akármit beszúrni, ami változtatgatja a helyét, és megadható, hogy mindíg a legalsó érték alá kerüljön?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50