Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
válasz
loszerafin
üzenetére
Kedves loszerafin!
Mint írtam, én sem vagyok zsonglőr a VBScriptben, ezért nem is jöttem rá egyből, hogy amit találtam kódrészletet a neten az ilyen környezetben íródott. Sajnos csak így, egy részlet volt semmi több, ha nagyon érdekel elküldhetem neked a linket. Időközben rájöttem, hogy ez az, és hogy ezt nem lehet beilleszteni sehogy sem az excel makrójába. Innen kezdve teljesen mindegy mi volt a hibaüzenet, és mivel már rég nem itt tartok, hanem másféle megoldásokat keresek a problémára, hát gőzöm nincs pontosan mi volt a hibaüzenet. De miért érdekes ez a fentiek tükrében??? Logikus hogy nem tudja értelmezni, hogy pontosan miért nem, hát... engem nem érdekel, de ha ez minden vágyad, írd meg és összerakom megint, csak a te kedvedért.
Hogy milyen környezetben futtatom? Mint írtam Xp op.rendszeren office2003 alatt, és mivel ez az excel fórum, hát nem adobe photoshopban az hót ziher. Vagy mire vagy még kíváncsi esik az eső 13 fok van erős szél. Így jó? Ja és nem a szabad ég alatt
.
''Mert majdnem sírva fakadtam az előbb''.
Azért ennyire ne vedd a lelkedre, nem feltétlenül kell segíteni, ha nem akarsz.
Azért köszi, hogy ennyi dőt szakítottál rám
Igazán megtisztelő 
Tisztelettel: matek
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Mobil flották
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux Mint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
Fferi50