Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyren
aktív tag
válasz
repvez #14716 üzenetére
2007 és 2010-ben először a ribbon testreszabásánál (lletve a menüben) engedélyezni kell a Fejlesztőeszközöket. Ha ez megvan, akkor azok közül a "Visual Basic" ikonnal elindul a VB (meglepő módon
).
Ha ez megvan, akkor jobb oldalt kiválasztod azt a VBAProject-et, amelyik után a szóban forgó excel neve áll. Insert - Module. Ekkor autómatikusan megnyílik a modul ablaka (ha nem, akkor katt rá). Ide másold be a kódot. Mentés. A munakfüzetben a makrók nevű ikon megnyomásával előjönnek a makrók, kiválasztod ezt (a kód alapján a neve "passwordbreaker" lesz).Ha jól látom a kódban, akkor minden kódolt munkalapon le kell futtatni, de ebben nem vagyok biztos, én is elég amatőr vagyok.
Remélem így már menni fog. -
lacipapi
csendes tag
válasz
repvez #14716 üzenetére
Megnyitod a jelszóval védett munkalapot, majd Alt+F11-el belépsz a VB szerkesztőbe.
A baloldali ablakban jobb klik, - insert, - module, majd a jobboldalon megjelenő ablakba bemásolod a makrót, F5-el elindítod makrót, majd a felugró üzenetben OK.
A megjelenő nem az igazi jelszó, de utána te olyat írsz be amit akarsz.
A fájlról csinálj előtte egy másolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest