- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Turkáltam egy kicsit az email fiókomban és láttam, hogy kaptam egy kulcsot. Mivel múltkori betáról lemaradtam és egyébként terveztem megvenni a játékot ezért ma gyorsan fel is telepítettem.
Elsőre azt mondom, hogy még szerencse, hogy sosem veszek kipróbálatlanul játékot...Kb, 1 óra alatt meg is untam. Én ezt nagyon kevésnek érzem...maga az ötlet jó, csak nagyon hamar monotonná válik, nem állsz ki másból csak futkosol össze-vissza a szörny után vagy a vadászok elől, ha meg megtalálnak a harc kissé kaotikus, vadászokkal kissé nehézkes az irányítás és a fegyverek megfelelő használata.
1-1 izgisebb kör volt, de pl. a meccsek többsége nem tartott 10 percnél tovább, jó persze még mindenki kezdő a játékban...de aki kicsit is jobb az vagy gyorsan fejlődik a szörnnyel vagy pedig nagyon hamar rátalál...Igazából ami miatt sztem nagyon hamar padlózni fog a játék az az ára...ezen a játékon egy 20-25 eurós árcédulának kellene lennie, nem pedig 50. Másrészt már megjelenés előtt a full játék nem is 50, hanem 80 euró, hiszen a 80 eurós csomag tartalmazza a választható vadászokat és szörnyeket...ez meg így több, mint vicces.
Borítékolom a tavaszi leárazáskor a -50% vagy -66%-os leárazást...a nyári vásár idején meg megveszem majd pár euróért kb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
basaharc502
aktív tag
Nekem is felkeltette az érdeklődésemet a játék..bár én valahogy a regisztrációnál megakadtam...kaptam egy csomó kódot, de beírva mindig invalidot dobott...na mind1.
Pár kérdésem azért lenne, mert nem sok magyar teszt jelent meg a neten ezidáig: Az egész játék semmi más csupán ez a 4 vs 1 felállás? Mindig ugyan az a cél csak más pályákon? Milyen fejlődési rendszer van benne? Mi a különbség egy lvl 1 és egy lvl 20-as karakter között játékmenetet illetően? A szörny is fejlődik, mint karakter vagy csak adott meccsen kell fejleszteni?
Új hozzászólás Aktív témák

- Lexus, Toyota topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)