- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
During these 5 weeks, we'll be dropping 3 new characters, 3 new Map Variants and various community requested features into Evolve Stage 2
A Behemoth miért nem elérhető? Én már többször is játszottam ellene
-
Erdei88
veterán
Jó lett az új update, eddig egy játékot sem indított el

-
Erdei88
veterán
Másnak is tölt egy 7.1GB-os update-et?
-
Erdei88
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az Evacuation szerintem elég nehéz lett. Ott nagyon sokszor elvéreztünk, bár elehet a csapat is gyenge volt.
-
Erdei88
veterán
Kinek hogy tetszik eddig?
-
Erdei88
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
Erdei88
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
Én megvettem amikor "akciós" volt. A mostani tesztnél addig jutottam, hogy letöltöttem. Utána el is felejtettem, hogy open beta van.
Egy hónappal a megjelenés előtt szerintem már nem tudnak csodát tenni. Nekem sem tűnik, hogy ez annyira hosszú életű lehetne mint a L4D -
Erdei88
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
mind a 4+1 karakter tudod fejleszteni, illetve 1-1 kasztnak több karaktere is van. Supportnál én a 2.ig jutottam el, annak más fegyvere, tulajdonságai voltak
A cél ugyanaz, a szörnyet megölni mielőtt eléri a Stage 3-at és meg kell utána akadályozni a power core megsemmisítésében
Lehet benne fejlődni, erősebb lesz a fegyvered, illetve 1 plusz tulajdonságot is tudsz használni. (Magasabbra ugrasz, jobban bírod a sebzést, erősebb a sebzésed, gyorsabb újratöltés, nagyobb jet pack, jet pack gyorsabb töltődik.Itt már van wiki is hozzá
-
Erdei88
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
10 órát simán játszottam vele
Az első körben azt sem tudtam mit kell csinálni. Az a rövid tutorial semmire se volt elég. Persze volt leírás is miközben töltött, de nagyon nagy vonalakban. A szörnnyel még most sem tudok játszani, szégyen vagy sem. Hajtani jobban szeretem azt a nagy dögöt, kicsit taktikázni, hogy egyszer egyszer elé kerüljek, vagy meglepjen a sentrykkel
Sajnos én is az általad leír réteghez tartozok. Ha megjelenik a játék én is csak hétvégén tudok majd vele játszani, de azért bízom benne, hogy megmarad a mostani játékélmény. Én már nem multizok, csak olyan játék érdekel első sorban ami coop. Egy pár órás singleplayer-ért nem szoktam megvenni játékot, akkor kimarad az életemből.
-
Erdei88
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Megmondom őszintén, én első alkalommal csak össze-vissza rohangáltam a szörnnyel.
Már lvl17-es vagyok, bár szerint a supportal nagyon könnyű fejlődni. Azt vettem észre, hogy aki már lvl 10 körül van az bizony kezd ráérezni a játékra. Volt olyan kör, hogy nem találtuk meg a szörnyet, simán felápolta magát és az esélytelenek nyugalmával vártuk.
Ha 4v2 lenne, nekem az jobban bejönne
Én azt mondom, hogy annak ellenére hogy alpha élvezhető a játék, nekem tetszik. Mindenesetre szokni kell és nem 1-2 kör után törölni
Új hozzászólás Aktív témák

- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motoros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Vallás
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest