Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
Nos a tesz hétvége alatt eddig 14 órát tettem bele és sok tapasztalattal lettem okosabb. Jó a játék csak ha nem este megy fel az ember több perc mire talál meccset, gondolom ranked-en még több. Aztán van egy kis egyensúlytalanság. Először defend mód lehetetlen a szörnyek, hogy nyerjen, még Krakennel is, a többi szörny meg egyből meghal az őrtornyoktól. Az aréna mód egész jó, én főként szörny-lidérccel megyek, s az tud is aprítani, DE egy jó csapat ellen nagyon kis esélye van a szörnynek, pl egy bevédekező csapat ahol ott van Maggie és a kis csatlósa aki tud újraéleszteni, Sunny robotja vagy Bucket robotjai is tudnak frusztálóak lenni, de a legjobban kiegyensúlyozatlan vadász az Lazarus. Ő hunt módban ha életben mard mindig feléleszti a barátait halott módból és nincs semmi következménye. Ezek miatt már azt mondom nem érdemes megvenni, hisz egyáltalán nincs fent játékos csak nagyon kevés és hogy valamit tudj elérni vagy nagyon jó szörnynek kell lenned, bár akkor sem garantált a nyerés mint ahogy írtam, vagy kell egy csapat a vadászathoz.
Új hozzászólás Aktív témák

- RAM topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Iphone 16 Pro Max 256 GB Balck Titanium, Media Markt, 3 év garancia
- ASUS TUF GAMING A620M-PLUS WIFI AM5 DDR5 alaplap - Garancia 2027.01.02-ig
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest