- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Bufból sok van, pl nem tudod ezeket a karikat magyar klaviarútából bevinni:
ˇ^˘°˙´
Az uccso patch csinálta ezt, a betánál is voltak ilyen problémák de megoldották, majd a a patch visszahozta. Hát bugból nagyon sok van
de attol még kellemes a játék. Én igazábol eddig még mindig az UOt élveztem a legjobban míg tönkre nem tették a sok igazítgatással. EQ nagyon nem tetszett, EQ2 egy fokkal jobb, de gy kicsit hiányzik a pvp. WOWt nem probáltam, de ott az ötlet nagyon tetszik, hogy ha Horda-bol vagy akkor csak az azonos nyelvűekkel tudsz beszélni, játékosokat is beleértve.
A chat rendszer nagyon rossz. Az ugyanaz mint EQ ban volt. 90es években az jó volt de manapság nem az igazi.
Összeségében hangulatos egy kis játék még a sok bugja ellenére is ajánlom főleg, hogy 8e Ft az ára, ami nem a drágább játékok közé tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- R2-d2 c3po STAR WARS (80cm x 100 cm) olajefstmény
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de attol még kellemes a játék. Én igazábol eddig még mindig az UOt élveztem a legjobban míg tönkre nem tették a sok igazítgatással. EQ nagyon nem tetszett, EQ2 egy fokkal jobb, de gy kicsit hiányzik a pvp. WOWt nem probáltam, de ott az ötlet nagyon tetszik, hogy ha Horda-bol vagy akkor csak az azonos nyelvűekkel tudsz beszélni, játékosokat is beleértve.