- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT.hu
A topikban hirdetni TILOS! A hirdetések helye a HA-n van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidaries
őstag
Meg, hogy tegnap este óta bedöglenek a bányászlézereim, mert nem tudnak leállni, csak fél-egy perc késéssel.
-
válasz
CsiguszMaxim #994 üzenetére
Jelentős változás nincs, főleg hibajavítások és a GUI reszelgetése. Az egyetlen extra content 8-9db 0.0-ás exploration DED complex.
-
v.tom
őstag
Á, elmaradt a szokásos extended dt-kor tartott "nyereményjátékom".
-
CsiguszMaxim
senior tag
Haha
Este 8
-
válasz
CsiguszMaxim #992 üzenetére
1 óra
-
CsiguszMaxim
senior tag
Na ma mennyit csúszunk?
-
Viper26
nagyúr
A nagy semmitől gondolom nem tűnhetnek el az implantok...de valahogy mégis megtörtént.
-
v.tom
őstag
Remek. Nem megy fel a patch és nem megy a manual download sem...
-
Viper26
nagyúr
Már nálam is szerencsére.
-
Sidaries
őstag
Nekem is jó.
-
Viper26
nagyúr
Nem tudom mi történt, de felére esett az fps a játékban.
-
Srácok!
Most már normál postával is lehet rendelni az Eve Store-ból, így a legolcsóbb pk akár 6 USD alatt is lehet Magyarországra. 1 pólóra nekem 5,6 USD-t írt ki.
-
Sidaries
őstag
Mi lett Xiroonnal?
-
Viper26
nagyúr
Mostanában egyre több az extended DT.
-
v.tom
őstag
válasz
CsiguszMaxim #973 üzenetére
Szeva!
Sajnálattam hallom a sztory-t. Gondolom azt is hallottad, hogy Xiroon-al mi lett. Nekem meg időm nincs játszani, csak hébe-hóba. Az ág is húz minket most, de azért kilábalunk belőle, mint eddig mindig.
Ma délután már azért be tudok lépni, és bevetem férfiagyam erejét, hogy kiötöljünk valami csapatépítő tréninget megint.
-
CsiguszMaxim
senior tag
A kedvemet nem szegte a dolog csak kicsit ilyenkor visszaveti az embert. Év elejétől játszok és elég hamar meglett a maelstrom amivel már egy ideje lvl4-ezek. A plexet is sikerült a 21+30 nap alatt kitermelni. Ilyen küldik se okoztak gondot mint a worlds collide sansha vagy guristas része szóval nem a nehézséggel volt a baj. Az lett volna a cél, hogy cirka egy hónap alatt kitermeljek két plexet meg egy macharielt és ezért agenteztem is nagy hévvel.
A kezdő AG-nél volt hat fregatt. Bementem kitettem a drónókat és addig nem is figyeltem a játékre. Visszanéztem, szépen ki volt tisztítva így bementem a pocketba. Az altot meg odaküldtem a bejárathoz a noctissal. Egy gond volt csak. A drónók kint maradtak. Bementem. lőttem az ellent, kaptam warp scramble-t meg webet is. Küldeném ki a hobgoblinokat és akkor látom, hogy sehol semmi. Ez volt egy ccc riges mealstrom.
Jött egy corptársam. Összeszedte ami maradt belőlem és megcsinálta a küldit. Én addig az alttal salváztam meg bettem a noctis cargojába a BS-ből maradt cuccom. A gond nem is tudom mi lehetett. Talán az hogy valami halálfejes cucc is bekerült a cargoba. Átjumpoltam Dodixie-be és akkor már lőtt a concord mint az állat. Így elpukkant a noctis. A wreckjét meg szétlopták a playerek.
Szóval az első hiba fáradság miatt volt. Utána meg már hibát hibára halmoztam.
De nem baj mert így is van még 350 milla ISK a walletban szóval a macha még meglehet hónap végére
-
Pörp
senior tag
Hát ja, kemény. Én lehet a céggel nem is fogok egy ideig részt venni ebben, mert főként amarr hajókkal mennének, armor tank témával, bár ki lehetne próbálni a korábban berakott scorpiont armor tankosan, de szerintem én lennék a leggyengébb láncszem.
Low-secben úgy lekempelik a kapukat is ezek a sansha-k, hogy fregattal simán elkpatak... 2 lövés volt a magnate.
-
válasz
CsiguszMaxim #967 üzenetére
Ne ülj olyan hajóba, amit nem tudsz pótolni veszteség esetén. A félmilliárdos hajóra gondolok, azt elveszteni sokkal fájdalmasabb lett volna. Egyébként tudom, rossz érzés, de a játékkal jár. Még a több éves játékosokkal is előfordul, hogy hajót vesztenek PvE-ben.
Más.
Tegnap elnéztem egy Incursion-ös rendszerbe, csak hogy komolyabban kipróbáljam, mire elég egy full passive Drake az új sansha ellen. 3 purger rig, 4 SPR, 2 LSE, 4 amplifier... 2 fregate, 1 cruiser meg egy BS simán kinyírt volna, ha nem ugrok el. Szóval durva, remote rapping nélkül esélytelen az egész. Ráadásul a sebzésem is szinte nulla volt, 5 drón + a heavy nem volt leég arra, hogy kb. 2 perc alatt kinyírjak egy fregate-ot, nálik meg 1 lövés, 1 drón szinten ment a dolog.
-
Pörp
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #967 üzenetére
Mi történt? Én régebben amikor wh-ban éltünk, egy rokh-ot vesztettem, azzal bányásztam.
Az ott nekem is -100 misi volt csak a hajó, úgy hogy küzdöttem a havi plexért. Két cégtársam az utóbbi időben 1-1 tengut vesztett, az egyiknek a kedvét is szegte a dolog.
Elkerülhető lett volna mindkettő...
-
CsiguszMaxim
senior tag
Egy fontos tanulság. Fáradtan ne játszatok de ha mégis akkor ne másfele figyeljetek. Mai nap mérlege 135M loss. Pedig szép lett volna két hónap játék után milliárdos BS-el agentezni
-
Pörp
senior tag
Igen, köszi mégegyszer a segítséget! Ha más is csinálja, de a küldi leadásához szükséges tárgyat nem dobja, akkor peticiót érdemes írni és újra lehet próbálni. Sajna nálam is ez volt a gond. Nem enged be a mellékszobába, mert oda is valami skill kellene, ami nincs meg nekem.
-
Phvhun
őstag
Valaki próbálta már a game-t az uj amd csoda gépen ?
Konkrétan egy [ilyen] alaplap vásárlásán gondolkozok.
-
Pörp
senior tag
Szia!
Megpróbáltam a lvl2 q20-ast. Sima ügy volt tenguval. Sajnos azonban semmit se dobott a faction bs. Teljesen üres volt. A loot is 10 misi értékű t2 rigalap volt mindössze.
A nagyobb gondom az volt, hogy a Torin Tacs névre hallgató személyt nem találtam meg. Nem is tudtam merre keressem 7 szobán át. Mérgemben dobtam rá egy cancelt, mert nélküle meg nem adható le. Aztán írtam egy petíciót, hogy had csináljam meg újra. Te hol találtad meg ezt az embert??? Köszi!
Szerk: Már úgy látom elolvasták a peticiómat, újra megkaptama küldit.
Szerk2: azt válaszolták, hogy nem tudnak segíteni az item pontos hollétében, úgyhogy lépjek kapcsolatba más játékosokkal ha ebben segítség kell.
-
Pörp
senior tag
Tegnap voltunk lelőni egy c3-as wh-t. Nem voltunk az incursion óta, szépen belekavartak. Az upholder bc-k és bs-ek szívják a capot. 3 tenguval lőttük, nekem egy olcsó wh fittem van, domination large shiled booster az alap, stabil, csak kevés cap marad, és a bs+bc upholder együtt úgy leszívta, hogy ki kellett egyszer warpolnom...
Akik jobb fittel voltak, azoknak is managelni kellett az aktív modulokat, ki-be kapcsolásokkal. Még jó, hogy c4-be készültünk...
-
(#957) v.tom: lehet, hogy mondjuk egy nagy alliance-ot vezet. Corp adókból 0.0 területek bérbeadásából sok lóvé áramlik be.
-
288 milliárd ISK a walletban... nem jönne rosszul.
-
v.tom
őstag
válasz
CsiguszMaxim #953 üzenetére
Nem tudsz neki pénzt adni (trial karakter limit), de ha te veszel egy plexet a nem trial karival, és trükközöl egy kicsit (egy gépről nem tudsz belogolni két klienssel, ha bármelyik trial).
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hali!
Egy gyors játékmechanikai kérdésem lenne. Van ugye a sima karakterem. Indítanék egy altot. Működik az úgy, hogy meghívom buddy programon keresztül az altot és adok nekik 350 milla ISK-et majd ő vesz egy plexet és beaktiválja magát. Vagyis az altnak 30+21 nap, nekem pedig +30 nap?
-
v.tom
őstag
-
Kellhet Plasma Physics, de nem a level3, mert az nem elég. De az a kapu csak a valami mellékszál, amit ki lehet hagyni (ott 2 kapu is van).
-
v.tom
őstag
Most értem haza. Csak én nem látom, hogy menne a szerver?
-
Ez a Rattlesnake teljesen jó arra a küldire, csak a torpedókat cseréld majd le cruise-ra, mert az utolsó pocketen kívül alig van BS. És sentryket sem érdemes majd használnod, ha terveznéd, mert minden pocketben 50-60 km-et kell utazni a következő gate-ig.
(#945) Pörp: jó lesz, de a Boost Amplifier helyett inkább egy Magnetic Scattering Amplifier-t tegyél be. Az utolsó pocketben nem találkoztam warp scramblerrel (kivéve lásd lent). Ha nem egyedül mész, a painter helyett is inkább a tankot reszelném a helyedben, és akkor maradhat a Boost Amplifier is. Illetve a több tank érdekében inkább hagyd el a paintert, és a kis drónokat legfeljebb majd normal ammo-val fogod kilőni.
Fontos mindkettőtöknek: az utolsó pocketben nem szabad meglőni azt a hatalmas drone-t. Egyrészt nem az a cél, hogy kinyírjuk (a faction BS-t kell kinyírni), másrészt egy rakás elite drone jelenik meg, ha belelövünk, melyek scrambléznak meg webelnek.
-
Pörp
senior tag
Domination Ballistic Control System (csak így megy fel 4db)
Ballistic Control System
Ballistic Control System
Ballistic Control SystemPithi B-Type Small Shield Booster
Pithi B-Type Small Shield Booster
Shield Boost Amplifier
Invulnerability Field
Invulnerability Field
Target Painter ( a sima legmetásabb t1)Heavy Missile Launcher II, Scourge Fury Heavy Missile
Heavy Missile Launcher II, Scourge Fury Heavy Missile
Heavy Missile Launcher II, Scourge Fury Heavy MissileMedium Capacitor Control Circuit I
Medium Capacitor Control Circuit I
Medium Capacitor Control Circuit ITengu Defensive - Amplification Node
Tengu Electronics - Dissolution Sequencer
Tengu Engineering - Augmented Capacitor Reservoir
Tengu Offensive - Accelerated Ejection Bay
Tengu Propulsion - Intercalated NanofibersViszek még T1 raksikat is a frigek ellen.
Bár a drone-ok ellen lehet jobb lenne egy photon és egy exp filed? Warp scramble is van, vagy csak web? Az a faction BS angel cartell-es? -
v.tom
őstag
Ezt az oldalt használom én is a cosmos küldikhez, de még nem futottam össze ezzel a concord agent-el, pedig jó sok matar és gall agent-et lenyomtam már (8 felett van a gall faction standingem^^). Ezt megcsinálom mindenképpen, ha jut rá időm.
Megmutatom a fitteket, amit jelenleg használok küldik lelövésére:
[Rattlesnake]
Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Ballistic Control System II
Ballistic Control System IIInvulnerability Field II
Invulnerability Field II
Pithum C-Type Heat Dissipation Amplifier
Pithum C-Type Magnetic Scattering Amplifier
Large Shield Extender II
Large Shield Extender II
Omnidirectional Tracking Link I'Arbalest' Siege Missile Launcher, Mjolnir Torpedo
'Arbalest' Siege Missile Launcher, Mjolnir Torpedo
Drone Link Augmentor I
Drone Link Augmentor ILarge Core Defence Field Purger I
Large Core Defence Field Purger I
Large Core Defence Field Purger IOgre II x5
[Abaddon, t2 rig]
Heat Sink II
Heat Sink II
Heat Sink II
Large Armor Repairer II
N-Type Explosive Hardener I
N-Type Kinetic Hardener I
N-Type Thermic Hardener ICap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Tracking Computer IIMega Modulated Pulse Energy Beam I, Multifrequency L
Mega Modulated Pulse Energy Beam I, Multifrequency L
Mega Modulated Pulse Energy Beam I, Multifrequency LLarge Capacitor Control Circuit I
Large Capacitor Control Circuit I
Large Energy Discharge Elutriation IIHammerhead I x5
-
Külön hsz-be, mert ez egy nagyon jó chart kezdőknek:
-
Hisec, Tenguval tudod tankolni, de előtte tedd ide be a fitted, ránézek. Omni tank kell, mert drónok ellen küld az agent. Csak az utolsó szoba kemény, ott van egy állomás méretű drone, mely citadel torpedókkal lövöldöz és speed tankolni sem lehet, mert rögtön le is webel. De akár el is megyek veled segíteni megcsinálni, és akkor én tankolom az utolsó szobát. Vállalni tudod, hármas standing elég hozzá, és igen, hisecben van.
Egyébként nem tudom a pontos sebzést, az utolsó szobában van az a nagy drone, van még kb 8 drone BS, meg egy faction BS (angel), plusz vagy 20 kisebb drone.
-
Tegnap éjjel már csak 2 incursion volt az előző éjjeli hathoz képest (a lowseces meg egy 0.0-ás marad meg). Pörögnek az események.
Közben rájöttem, hogy Guardian-t is tudok vezetni, tehát az is mehetne az Oneiros helyett, de az utóbbit preferálom, mert fele annyiba kerül, így kevesebbet bukok, ha pukkan.
Egyébként poénnak jó lesz kipróbálni az incursion-t, de nem látom a jövőjét ennek, mert 2-3 óra alatt simán keresek 100 millát hisec küldizéssel, ami 100% kockázatmentes és csapat sem kell hozzá. És 2 év után már bárki keres ennyit, ha a küldizésre koncentrál.
Ja, ha érdekel titeket, van egy level 2 CONCORD COSMOS agent, ami egy olyan küldit ad, aminek a végén van egy faction BS minden esetben deadspace loot-ot dob. Vasárnap mindkét karakteremmel megcsináltam (mondjuk az utolsó pocket kemény, egy ded5-ről van szó), de összesen kb 800 millányi lootot dobott nekem (2 óra volt kb a 2 küldit megcsinálni). Az agenthez 3-as security status kell (merthogy a Concord standing = sec status).
Szóval ha érdekel titeket, akár szivesen segítek is megcsinálni.
Itt a második agentről van szó. A leírás szerint ki kell scannelni az agentet az űrben, de már nincs így, mert kitettek neki egy beacon-t, amit rögtön látni, ha belépsz a rendszerbe.
-
Már 1 incursion sem maradt hisecben, ha DT után nem lesznek újak, azt hiszem elmarad az OP.
mod: DT után sincsenek új Incursion-ök, szóval egyelőre buktuk az OP-ot.
mod2: azt írják, hogy bármelyik racial jammer jó, e miatt, nem érdemes multispectral-t használni, mert az gyengébb hatásfokú
-
Már csak egy hisec incursion maradt, a másik kettőt valszeg megcsinálták (az egyiket tuti, ebből gondolom, hogy a másikat is). Lehet, hogy nem marad nekünk holnapra.
-
ishukone
csendes tag
Ez volt a fitt whban:
[Scorpion, WH-fitt-armored]
Energized Adaptive Nano Membrane II
1600mm Reinforced Steel Plates II
1600mm Reinforced Steel Plates IIEnfeebling Phase Inversion ECM I
BZ-5 Neutralizing Spatial Destabilizer ECM
BZ-5 Neutralizing Spatial Destabilizer ECM
'Hypnos' Ion Field ECM I
'Hypnos' Ion Field ECM I
Sensor Booster II
'Hypnos' Ion Field ECM I
Cap Recharger II'Arbalest' Cruise Launcher I, Paradise Cruise Missile
'Arbalest' Cruise Launcher I, Paradise Cruise Missile
Large Remote Armor Repair System II
Large Remote Armor Repair System IILarge Particle Dispersion Augmentor I
Large Trimark Armor Pump I
Large Trimark Armor Pump IMivel a sanshák ecm-eznek, ezért medslotba mehet 1 eccm is esetleg. Mi mindig vegyes faji zavarókat használtunk whban, nagyon maxos ecm-pilótával. A sleepereknek vegyes a sensor erősségük, ezeknél a sansháknál nem tudom hogyan van. A lezavart sleeper legtöbbször el mwd-zett akár 100 km fölé is.
Próbáljatok legalább 2 rr-t rakni minden bsre, legfeljebb nem jár folyamatosan. Domira mehet 3 is.
Hajrá! -
v.tom
őstag
Jaja, úgy terveztem el kb én is, ahogy te mondod. Már csak azt kell elérni, hogy összehozzuk a flottát. Nekem még a hajóm sincs meg, de azt gyorsan össze lehet fittelni. Mi hozunk egy bc-t is 3-4 armor-os ganglink modullal, safe-en elül majd magában és osztja a szeretetet a jó kis 6millió leadership sp-ből. Sajnos a fleet command skillre még várni kell 2 hetet nála, ezért majd variálni kell a flottát, hogy kapjon mindenki a jóból.
-
Jaja, spider tank amúgy is mindenképpen kell, ráadásul a logit is kell reppelni (nem lesz rajta saját repper). Jelenleg a skilleimmel csak 2 remote reppert tudok üzemelni egyszerre cap stabilan, bár három lesz rajta, legfeljebb az egyiket néha kikapcsolom. Na meg lehet, hogy néha teljesen leszívják a capomat és/vagy ECM-eznek, és akkor átmenetileg nem tudok reppelni, így addig a többieknek kell egymást.
-
-
ishukone
csendes tag
Amit még elfelejtettem, de fontos. A fleet irányításához nagyon hasznos a tag-elés.Többen biztosan ismeritek már. Hasonlít a target broadcasthez, csak ez nem tűnik el overview-ról. Először be kell állítani a tag oszlopot: overview settings - columns fül - tag-et bepipál. Innentől a fleet vezetői, jobbklikkel tagelhetnek célpontot, és ez megjelenik az overviewn. Számokat és betűket lehet a célpontokhoz rendelni. Hasznos, főleg triggerek elkerülésében.
-
ishukone
csendes tag
Ezek is jól néznek ki, amit írtál.
Most a raven fittünket talátam meg, de elkérem majd a scorpit is a tulajtól.
[Raven, RR]
1600mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I
Damage Control IICap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger IILarge Remote Armor Repair System II
Large Remote Armor Repair System II
'Arbalest' Cruise Launcher I, Paradise Cruise MissileLarge Capacitor Control Circuit I
Large Capacitor Control Circuit I
Large Trimark Armor Pump IHammerhead II x5
Hobgoblin II x5 -
válasz
ishukone #921 üzenetére
Köszi, ez jó ötlet. Akkor lehet, hogy armoros raven lesz belőle.
[Raven, armor tank for Incursion]
Damage Control II
Ballistic Control System II100MN MicroWarpdrive I
Target Painter II
Target Painter II
Large Capacitor Battery II
Large Capacitor Battery IICruise Missile Launcher II, Paradise Fury Cruise Missile
Cruise Missile Launcher II, Paradise Fury Cruise Missile
[empty high slot]
Large 'Solace' I Remote Bulwark ReconstructionLarge Trimark Armor Pump I
És a Scorpion:
[Scorpion, armor tank for Incursion]
Damage Control II
1600mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I'Hypnos' Multispectral ECM I
'Hypnos' Multispectral ECM I
'Hypnos' Multispectral ECM I
Target Painter II
Target Painter II
100MN MicroWarpdrive ICruise Missile Launcher II, Paradise Fury Cruise Missile
Large 'Solace' I Remote Bulwark Reconstruction
Heavy Nosferatu IILarge Trimark Armor Pump I
Persze rail-eket is lehet felpakolni raksik helyett, de az capot használ, és a nagy cap szívás miatt szerintem nem jó ötlet.
Capacitor battery-k helyett lehetne cap booster, de azt állandóan pótolni kell, és nagyon sok helyet vesz el a raktérből. -
ishukone
csendes tag
Előre is bocs, hogy beleszólok. Csak egy tipp.
Több mint fél évig laktunk és aktívkodtunk egy class5-ös wh-ban. Szerintem az ott használt fleet a gyengébb sansha siteokra is elég lehet. A lényeg: minimum 5 fő, armoros hp-s, rr-es bs-ekben (ravent is vittünk armorosra fittelve). Volt egy alapszabály, hogy a 20k armor hp-t el kell érni, tehát a trimark rig is gyakori vendég volt. Átlagos fleetünk 2-3 domi (rr-ben a legjobb, legalább 2 Drone Link Augmentorral), raven, scorpi, és esetleg amarr, matar bsek még. A sleeper AI rangsort állít a célpontok fontosságát illetően. Első az ecm hajó, második az rr, aztán távolságot és resistet is néz. A scorpi ezért nagyon jó volt, mert amellett, hogy zavart, még magára is vonta a sleeper dps nagy részét.
Majd meséljetek mi lett az eredmény. -
Mondjuk fogalmam sincs, hogy a logik hogy tudják túlélni az egészet, mert alig lehet rájuk pakolni buffert, olyan 6-8000 HP shield/armor-nál meg is állnak. Bár az Oneirosnak meglepően nagyon kicsi a sig radiusa szerencsére (80m), az talán sokat levesz a sebzésből. A Basilisknek már sajnos nagyobb a szükséges shield buffer miatt (128m). Mondjuk EHP-ba mindkettő kb annyira sikerült (33k), persze kérdés, hogy az incursion mennyit fog belőle levenni.
-
Mindenképpen kéne még egy logi vagy olyan hajó (ha nem logi, több), ami tud reppelni, mert ezek ugye előnyben részesítik a logik kinyírását, így, engem is kell majd reppelni (valszeg folyamatosan). Szóval még mindig ott a kérdés, hogy milyen legyen a tank (mindenkinek egységes), mert olyan logit veszek és viszek. Ja meg az op ideje is fontos, mivel családom van, így nem érek rá bármikor.
-
Közben megnéztem a skilleimet, és kiderült, hogy az altommal tudok logit vezetni, akár shield-est (caldari), akár armor-osat (gallente), csak még a logi skillt kell tanulnom (most megy a level3 tanulás). Szóval logit tudok vinni, de a kérdés, hogy milyen tank legyen, mert tényleg egységre kéne jutni benne. Amúgy érdemes lenne először a beltekben gyakoroloni, mert ott is vannak az új sansha-kból dögivel, tegnap este teszteltem egy drake-kel élesben (egy beltben). 3 frigó 3-4 mp alatt kb 4500-at sebzett belém, aztán jobbnak láttam elugrani, mielőtt scrambléznek is, mert folyamatosan ECM-eztek (gyakorlatilag lehetetlen volt lőnöm).
-
v.tom
őstag
Kicsit megkönnyebbülve olvastam az itteni infókat. Valóban össze kellene raknunk egy jó flottát, aminek szerintem az alapja az lenne, legyünk egyforma tankosak. Sajnos ezt a legnehezebb megoldani. Nekem mindegy milyen tankot kell vinni, de az én corpomból páran csak shield-esek. A clan astreia-sok csak armorosak, de legalább nekik van egy logijuk. Nekünk legalább van brutál flottabónuszunk armor-ra és shield-re is, ami éppen kell.
-
Na, ebben a topikban nagyon jó infók vannak az incursion-ről.
-
Pörp
senior tag
Ez a kép ment tegnap a hun csatin. Ha ez igaz, akkor az ccp nem tom mit akar?
Nem gondolhatják komolyan. A kisfős corpok kényszerüljenek szövetségre ha bemennek a rendszerükbe a sanshak, vagy mi? Vagy fizetni fognak más corpoknak a tisztogatásért? Low-ban állítólag meg mégkeményebbek lesznek.
-
-
Mondjuk így talán egy ilyen hajóval tudnám elképzelni az Incursion-t (a fő karimmal), de még ki kéne tanulni az amar cruiser 5-öt.
Azért ezt választottam, mert rakétákon és drónokon kívül nem tudok más fegyverrendszert használni, és rövidebb a cruiser 5, mint egy komplett fegyverrendszert kitanulni level 5-re.
Persze még mindig kéne logi, ami életben is tartaná.[Sacrilege, Incursion]
800mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I
Energized Adaptive Nano Membrane II10MN Afterburner II
Stasis Webifier II
Stasis Webifier II
Phased Weapon Navigation Array Generation ExtronHeavy Assault Missile Launcher II, Torrent Assault Missile
Heavy Assault Missile Launcher II, Torrent Assault Missile
[empty high slot]Medium Anti-EM Pump I
Medium Anti-Thermic Pump IHobgoblin II x3
-
Lehet annyi shield-je, mint egy Drake-nek:
[Ishtar, Incursion]
Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Co-Processor IILarge Shield Extender II
Large Shield Extender II
Large Shield Extender II
Large Shield Extender II
Dread Guristas Magnetic Scattering AmplifierMedium S95a Partial Shield Transporter
Medium 'Solace' I Remote Bulwark Reconstruction
[empty high slot]
[empty high slot]
[empty high slot]Medium Core Defence Field Extender I
Medium Core Defence Field Extender IGarde II x5
Ogre II x5
Hammerhead II x5
Hobgoblin II x5De az tény, hogy még így is nagyobbak a Drake resistjei, ugyanannyi shield-el. Persze lejjebb mennek a resistek, de pár százalék is számít:
[Drake, Drake Incursion]
Ballistic Control System II
Beta Reactor Control: Shield Power Relay I
Beta Reactor Control: Shield Power Relay I
Beta Reactor Control: Shield Power Relay IHeat Dissipation Amplifier II
Viscoelastic EM Ward Salubrity I
Magnetic Scattering Amplifier II
Kinetic Deflection Amplifier II
Large Shield Extender II
Large Shield Extender IIHeavy Missile Launcher II, Scourge Fury Heavy Missile
Medium S95a Partial Shield TransporterMedium Core Defence Field Extender I
Medium Core Defence Field Extender I
Medium Core Defence Field Extender IHobgoblin II x5
Szóval valszeg marad a Drake, a kérdés, hogy más is jönne-e shield-es hajóval.
-
v.tom
őstag
Én is gondoltam ishtarra, de azt ott lehet elbukni, resist penalty-t ad az incursion, és a kevés shield hp a resistek hiányában gyorsan elfogy. A drónokat agrózzák, de egyébként jól lehet velül operálni. A drake-en elég lenne egy shield transporter vagy remote armor rep, amilyen felfér. Szerintem nem lenne gond.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bluetooth hangszórók
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Politika
- Villanyszerelés
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH SERIES 7 GPS 45mm Midnight - 1 ÉV GARANCIA, 97% Akkumulátor, SS7
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 49mm - 1 ÉV GARANCIA, 96% Akkumulátor, UU1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- ThinkPad L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i3-1115G4 16GB DDR4 256GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest