Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
Folze
aktív tag
Az 'életmódváltásom' csak félig-meddig jött be. Ugyanúgy beteg lettem megint - most jelenleg nem vagyok, inkább lelkiekben, ettől a 4 napja tartó széltől, ami ki is vetül bennem egyfajta ellenszenv gyanánt a tudatalatti sérelmek hatására a külvilágra, és főleg azokra, akiket okolnia kell tudatlanságomnak.
El kezdtem gondolkozni, és rájöttem, hogy itt elég komoly baktériumokról van szó, amik feltehetőmleg (nem elírás, hanem csak szimplán nyomatékosítom egyes szám elsőmet) tavaly ősszel jelentek meg, és amik csúnyán a légutakat támadják, olyannyira, hogy volt szerencsém legutóbb is berekedni - hangelmenésem pedig 15 éves koromban volt utoljára.
Persze nem tértem vissza ugyanarra az útra, nem térhettem, hisz nem az a típus vagyok. A változás nálam mint spirál megy végbe: ugyanazon a ponton vagyok, csak egy szinttel feljebb. Nagyjából ennyi...
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic V2 - origami
- Asztrofotózás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Spórolós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest