Hirdetés

Aktív témák

• Folze

aktív tag

VANESSA CARLTON – Harmonium (2004)

Nem sokkal a megadott időpont után a következő üzenetet kaptam:

Hogy tovább juss, keresd meg a tévé távirányítóját, és pötyörészd be: CENTRE

Ott van az asztalon, nem is használtam. Megfogtam és… Hopp… Ja persze, telefonos marhaság. Tehát bepötyögtem: 236873. Biztos. Naná, meg is mozdult valami a fürdőben. Odamegyek. Nem egy szörny szabadult ki, hogy tréfából megegyen, hanem nekem kellett Alice-zá változnom. Úgy nézett ki, az üregbe kényelmesen elférek. Beugrottam. Padlószerűt fogtam, ami lassan megindult lefelé…

– Akkor meg is vagytok mind a 19-en. 7 lány, 12 fiú…
    + Nem egészen.
    – A performanszban pedig ennyien voltatok.
    + Igen, de én voltam a gonosz kislány.
    – Jajj…
    + Pont ezért.
    – Semmi baj. Aranymetszés ide vagy oda, mindegy. Amúgy is fel kellett rúgnom az előre megjósolt szabályokat…

Centré Universe
    Itt vagyunk, megérkeztünk végre. Agyhullám-kutatás. Feltérképezés. Az agyműködés tökéletes dekodólása, és viszont-hullámok küldése -> programokkal teleszórni, befolyásolni általuk. Ebben fogunk mi segédkezni…

– Sikeresen dekodóltuk az agyhullámokat! Feltörtük a többszörösen lefedett rétegeket! Első szinten ez rendben is van, tehát meg tudjuk jeleníteni az agy gondolatait, akár csak egy filmet. Visszafelé már kicsit nehezebb volt. Mert ugye mindenkinek mást jelent egy szelet kenyér íze vagy egy pohár vízé. De ez is sikerült! Képesek vagyunk létrehozni az igazi virtuális világot, ami sokkal veszélyesebb, mint az eddig ismertek! Ebben lesztek nekünk segítségünkre…

Aktív témák