- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
drinksome
csendes tag
-
Ereshkigal
őstag
-
drinksome
csendes tag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
Igen, úgy néz ki, ezeknél a játékoknál elkerülhetetlen a régi setek nyugdíjazása. A defiance set nagyon szépen gyűlik nálam, a többinél viszont durván alacsony %-ok szerepelnek. Gondolom itt is lesz olyan játékmód, ahol minden lapot lehet majd használni. Attól félek, hogy ez megosztja majd az így is elég kicsi játékos bázist. Lehet nem is kellene új mód, hanem a casual lenne a "mindent bele", a rankeden meg az utolsó x db setet lehetne használni. A casual jelenleg is egy "állatkert" szerintem.
Valamit egyébként kezdhetnének marketing téren, mert a játék simán felveszi a versenyt a többi hasonló játékkal, sőt... -
drinksome
csendes tag
A Clutch nagyon brutális, csak még nincs meg az ideális deck hozzá. Itt igen jó. Én inkább az Aniyah hype-ot nem értem, nagyon ritkán sikerül renownolni, általában lestunolok vele valamit aztán simán leszedik. A leghasznosabb, ha első körben ellövöd powernek, szerintem kb ezért is szerepel a deckben.
-
drinksome
csendes tag
-
Ereshkigal
őstag
-
drinksome
csendes tag
Vara buffolva lett. Újra kijátszhatsz egy shadow unitot közvetlen utána. Eddig halott volt a nerf óta. A voidbound azért van, hogy ne csinálhass vele beteg kombókat. Azért volt anno a Vara nerf, mert kb két hétig tear0 deck volt a reanimator a Steward of the past nerf miatt, akkor nem volt más, ami megállította volna.
-
Ereshkigal
őstag
Gondolom a hétvégi ECQ után jutottak erre. A top 64 fele FJS deck volt, valahogy kikalkulálták, hogy varát is nerfelni kell, meg persze sok mást.
Egy darabig figyeltem a történéseket, de annyi mirror match volt a sok FJS miatt, hogy ráuntam, inkább csak hallgattam meg a cseten nevettem. Mivel egész jó reward járt az eventért, így elindultam egy budget deckkel én is. Időm nem sok volt rá, mentem 8 meccset, hogy a top 1000 meglegyen a + packek miatt. -
drinksome
csendes tag
-
Ereshkigal
őstag
Köszi!
Tegnap meglett a gauntlet masters. Azt hittem, havonta resetelődik, de úgy látszik, nem. Kár. Ma mentem még egy 7 wines kört, de ez a 3 silver láda annyira nem jó, ha azt nézzük, hogy az utolsó ellenfél bármikor megszívathat, és akkor rögtön csak 1 silver a 3-ból. Lehet inkább rankedet tolok majd helyette. Kipróbátam a drafot is, ha már volt küldetés rá, ahhoz képest, hogy ész nélkül rare draftoltam, az 5 győzelemmel meg vagyok elégedve. Elkezdtem egy forge-ot is, de szörnyű, két rare lap jött talán, és eleve csak 25 lapot választasz, a reward is gyengébb... csak akkor jó, ha hoz az ember 7 wint. :/
-
drinksome
csendes tag
Forge-ot annyiból érdemes kimaxolni, hogy masterig két gold chest és két defiance pack a szintlépő jutalom. 2500 aranyért brutál érték. Viszont a legfrusztrálóbb játékmumód a világon, számtalanszor kaptam ki forgeban power/influence screw miatt és ez az egyetlen játékmód, ahol nincs lehetőséged belenyúlni, hogy mennyi powert játszol. Nem is a drafton múlik, komolyan mondom, hanem hogy tudsz-e curve-ön kibontakozni, vagy nem. Több olyan dekkel jutottam hét győzelemig, hogy legszívesebben rögtön feladtam volna. És sok olyan is volt, aminél nem tudtam elképzelni, hogy veszíthetek és beszopatott a mana screw. Utálom a forge-ot, de masterig akkor is érdemes kijátszani, én minden reset után megcsinálom.
Amúgy a rakaggro szerintem jobb most a skycraggronál és olcsó nagyon. Én ladderelni mindenképp azt ajánlanám, 25-30k körül ütős dekket lehet összerakni. -
Ereshkigal
őstag
Köszi az infót!
A forge azért is jött szóba, mert van 1 ticketem. Gondolom ez egyszeri dolog így a játék elején. Maradok a gauntletnél.
Nem, theme deckek alatt ezt az ötöt értettem: Combrei Progress, Feln Cunning, Elysian Wisdom, Rakano Glory, Stonescar Chaos. Háromnaponta lehet megszerezni egyet ezek közül. Kettő már meg is van.
Újra már nem kezdem, összekuporgattam már ezt-azt, meg végül megvettem a veterán csomagot is.Kinéztem az oldalról a Praxis Tokens decket, de 7000 stone kellene a hiányzó lapokhoz, így ezt egyelőre hanyagolom. Úgy látom, van ennek módosított változata is, amivel elég magasra jutottak.
Az defiance theme deckeken gondolkodom, a legendary és a rare lapok mellett nekem a többi is jól jönne.
Köszi a tippeket!
Twitchen egész pontosan mit is kell néznem? Bárkit az Eternal csatornáról? Ha kapok valamit, azt hol látom?
-
drinksome
csendes tag
-
Jumbozorz
senior tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Jumbozorz
senior tag
-
Jumbozorz
senior tag
-
Jumbozorz
senior tag
-
g0df4th3r
csendes tag
Casual - értem

Tier List: https://rngeternal.com/tier_list/
Ez az egyik rendszeres és legrégebben karban tartott tier list. Van még más is, a redditen fel-fel tűnnek néha. Ez kiindulásnak bőven jó.
Ha kevés a shiftstone érdemes egy deck-ket kiszemelni és gyűjteni rá. A legjobban a draft éri meg. Még akár a rare draft is ha nincs időd játszani. Én sokáig csak pack-ot vettem, most már ráálltam a draftra, de nem tudok annyit draftolni amilyen ütemben jön a gold. Event ek jó gold sinkek és az aktuális settet lehet velük gyűjteni. Drafttal inkább a korábbi setteket tudod összeszedni.
Most megint patch lesz. Elég sok dolog változik a következő napokban.
https://goo.gl/cKZVKJ
Azt már talán érdemes kivárni.
Mi a játékstílusod? Aggro, Midrange, Control?Sideboard:
Úgy tudom az első meccs a fő deck-kel megy és a sideboard-dal tudod a matchupra megcsinálni a finomhangolást / countert a meccsek közötti szünetben. Az aktuális torna szabályai szerint. Még nem próbáltam, de Bo3 úgy tűnik teljesen más felkészültséget és gondolkodást igényel.UI. linkelést hogy csináltad? Nekem nem jött össze...
-
g0df4th3r
csendes tag
HS-t nem ismerem. Casual Eternalban nem volt mindig játszható a nagy várakozási idők miatt. De szépen lassan gyarapodik a játékos szám és így már játszható lesz sztem, egy ideje nem próbáltam, de mindenhol csökken a várakozási idő és a legutóbbi eventen is kb. 20.000 játékos vett részt. Főleg deck tesztelésre használoma casualt ha nem akarok rankot veszíteni.
Azt hogy mit érdemes craftolni a tier listákból és az ETS deck-kekből lehet megtudni. Bár ETS a sideboard miatt kicsit más, de kiindulásnak nem rossz.
Illetve ha konkrét kérdésed van deckről, cardokról érdemes-e craftolni szívesen segítek benne.
Én napi 9 ranked győzelemig megyek általában és ha még van egy kis időm pluszban akkor napi egy draft, most ez a tempó. Meg streamekbe bele-bele nézek 10 perceket, hogy a metával képben legyek. Régebben sok redditet olvastam, az utóbbi 1-2 hónapban már nem volt annyira türelmem, csak átlapoztam. -
g0df4th3r
csendes tag
Szia tomazin!
Igen, látom nincs nagy pörgés magyar viszonylatban.
Az első master rankot saját erőből csináltam meg. Ez eltartott 2-3 hónapig. Ekkor még a gyűjteményem is elég hiányos volt. Ezt teljesen saját kútfőből csináltam, nem volt szinte semmi tcg tapasztalatom hozzá.
Aztán rátaláltam a redditre. https://www.reddit.com/r/EternalCardGame/
Itt napi szinten rengeteg az információ. Rengeteget tanultam innen. Cikkekből, leírásokból, hozzászólásokból.
Érdemes még youtube videókat is nézni decktech és gameplay. (LocoPojo, ManuS)
Egy idő után rátaláltam a streamekre is. theSkeeJay, LightsOutAce, ManuS, SirRhino, TonyGeeee ha van - ezekből is sokat lehet tanulni
Meg persze játszottam egy csomót és minden meccsből igyekeztem tanulni, jobbá válni.
Beszélgettem a TOP játékosokkal ingame is meg streamen. Sajnos ETS-en nem tudok részt venni, mivel csakis kizárólag mobilon játszom. Az lehetne a következő lépés.
Ennyi dióhájban, mert oldalakat tudnék róla írni.Deck-ek legjobb forrása:
https://eternalwarcry.com/Te milyen szinten játszol?
-
Jumbozorz
senior tag
-
Jumbozorz
senior tag
-
Jumbozorz
senior tag
-
meoindil
aktív tag
-
meoindil
aktív tag
-
meoindil
aktív tag
-
Prof
addikt
-
ollie
MODERÁTOR
Miért, ehhez annyira be kell jönnie?

Amúgy nagyon szeretem a kártyás játékokat, ez elsőre megtetszett, 25 dollár mert szerintem nem sok érte, még ha csak 1 hónapig nyomon, akkor is megérte nekem.A Hearthstone-t még closed beta korában kezdtem, de mondjuk egy ideje már nem játszok vele.
Még a Faeria-nak várom a mobilos portját, az is nagyon tetszik.
-
ollie
MODERÁTOR
-
Prof
addikt
-
Prof
addikt
-
Hangfalképű
tag
Nekem még soha nem szakadt meg a játék mobilon (csak és kizárólag akkor, ha hosszú percekig magára hagyom a telót és pihenőre teszi magát). Játék közben ilyen gondom még nem volt.
Amúgy tolom továbbra is, még éppen be tudtam menni az Eventre, amiből hoztam 4 pakkot az új szethez (szal nem vittem sokra
), de még nem tudtam ezeket kinyitni. Sima pakkok meg jönnek a gold chestekből - ha éppen van - és kinyitottam az első legendarymat is, ami egy Shogun of the Wastes lett. Elég ratyi szerintem, de elsőnek belefér 
Az első drafton meg csak kapkodtam ki a rareket (leg nem volt) meg az uc-ket, aztán alkottam valami háromszínű förmedvény decket, amivel az elsőt nyertem, aztán még egyet tudtam, de azt is csak azért, mert afk volt az ellenfél
Lehet jobban járnék ha tényleg normális paklit raknék össze, mert csak négy győzelem kell a fix 3 pakkhoz. Okés dolog ez a kikapkodom az "értéket", csak hosszútávon vajon megéri e (a leg first pick ofc). -
Prof
addikt
-
Prof
addikt
-
Prof
addikt
-
Prof
addikt
En csinalom a napikat, de eleg fire spellek a face-re vagy vmi haunting scream spam , atom legendary kirakogatas removal spellekkel megy.
Szerintem igy is van boven eleg kartya rengeteg legendaryt azt se tudom hogy letezik. En olyan 60k stone-on ulok 110k goldal. Baromi kaotikusnak erzem
-
Prof
addikt
-
Prof
addikt
-
Murder3
addikt
Nekem még mindig a kék-lila a kedvencem és valószínűleg még most is prioritást élvezne egy drafton nálam.
A játék ezen szakaszában még nagyon egyszerű pusholni egy szín kombót.
Talán emiatt priorizálom a lilát, mert szinte mindig kiad egy kulcs lapot belőle és nagyon könnyű "vitetni magad az árral" úgymond

-
Prof
addikt
-
itldj
aktív tag
-
Prof
addikt
-
xavix13
őstag
-
kchryss
veterán
-
meoindil
aktív tag
-
Prof
addikt
-
meoindil
aktív tag
-
meoindil
aktív tag
-
Prof
addikt
-
Prof
addikt
-
meoindil
aktív tag
-
meoindil
aktív tag
-
meoindil
aktív tag
Gauntlet: Én akkor léptem szintet mikor először legyőztem az utolsó ellenfelet. Visszaesni lehet a besorolásoknál? (Jó, én Bronz vagyok, úgyhogy gondolom nincs lejjebb.
)"Itt egy kollekciónkból összerakott pakli ellen kell minnél tovább helytállni a gépi ellenfél ellen." - ez nem elírás?
Nem így lenne helyes: "Itt egy kollekciónkból összerakott paklival kell minél tovább helytállni a gépi ellenfél ellen."? -
meoindil
aktív tag
-
Prof
addikt
-
tomazin
veterán
Na kérem, felengedték a droidos klienst, jelentem fut a telefonomon. Játékot még nem indítottam el, de a főmenü egy az egyben az asztali (ami mondjuk 4,5"-on elég pici)
Másik: 20 napon keresztül (ami már csak 19) lehet szerezni promo cardot, naponta egyet, feladat, hogy egyszer nyerj valódi játékos ellen.
Más2: A szezont kitolták 17.01.03-ig. (gondolom nem volt kedve senkinek bent ülni szilveszterkor, hogy ellenőrizze, hogy minden jól ment-e le)
Más3: Meg lehet valahogy nézni, hogy mit játszott ki az ellen, úgy mint HS-ben a bal oldalt lévő sáv? Vagy csak a replay funkció van erre? (ami meg ha lement a kör, akkor nem aktív) -
itldj
aktív tag
-
Prof
addikt
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
Achik szerint 143 pvp winem van perpill. De szerintem ez a diamond III nem valami nagy szám.
Mint hs-ben a rank5 kb.
Biztos hogy nem mindig 20 jár a winért van hogy +9, volt már +22 etc. Hogy pontosan mitől függ az jó kérdés. (Gondolom minél nagyobb a különbség a két játékos közt, annál nagyobb a nyert/vesztett mmr, mint más gamekben is.)
-
xavix13
őstag
-
Prof
addikt
-
xavix13
őstag
Draftban legendet minden felül pickelünk (hacsak valaki nem fullos kollekcióval van megáldva), mivel itt ugye megtartod a lapokat amiket kiveszel, megéri kollekcióba akár rare draftolni is, főleg egy kezdő kollekcióval. (Minden raret kiveszel, hiszen hosszabb távon jobban jössz ki dust szempontból, még ha a constructed szempontból hulladék rareket töröd is. Máshogy mondva hozz-e annyi + győzelmet az a pár tier 1-2 common uncommon amit sokszor az 1000+ dustnyi rareért cserébe ott hagysz? Általában nem.
Támadásokhoz hozzászólva, hát igen ez nem hs
, nem lehet ész nélkül ütögetni, mert csúnyán ráfázhat az ember, főleg ha az ellenfele hagyott fent elég manát reagálni. Meg nagyon meg kell gondolni mivel megy el ütni az ember, mert egy-egy jó dupla, tripla blockkal csúnya 1 for 1 tradekbe bele lehet szaladni.
Ugye itt a támadó érték minden egyes blockkal csökken. Pl. Egy 7/7-et 2 4/4 megfog úgy hogy 1for1 tradelnek, cserébe a támadó dönt hova üt először. Viszont egy jó trükkel meglehet szívatni a másikat pl. Az előző példában egy jó finest hour 2for1 letradel a 2 4/4-el mivel csinál egy 10/10-et a 7/7-ből. Viszont ha okos volt az ellenfél már eleve tripla blockolt a fenti szituban, így max egy 2for2 lesz.
Szóval ja, van lehetőség bőven, mehetnek a nagy mindgamesek.
-
Prof
addikt
Koszi a leirast. Egyelore ranked-ben bucira vernek a starter deckjeimmel. Bronze 1-ben vagyok...
Meg a gauntletet is csak egyszer csinaltam meg 7win-el.Azt nem ertem hol tudom a power sigileket valtoztati a deckben , 2 fele mulligan van vagy egy rakas jon vagy szinte egy se..
Lehet kapni rare vagy legendaryt pack-on kivul win jutalomkent?
-
xavix13
őstag
Ja igen itt is vannak jó cikkek, ez is el van mentve, valamiért mégis kihagytam.

Az a lista nem rossz, viszont nem igazán up-to-date, még az open beta előttről való.
Rengeteg lap változott már azóta, promo rarity lapok pl. most nincsenek is a gameben, nagy része viszont még mindig igaz és használható info az ott leírtaknak. -
salaam
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- Autós topik
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Asztrofotózás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet jobban járnék ha tényleg normális paklit raknék össze, mert csak négy győzelem kell a fix 3 pakkhoz. Okés dolog ez a kikapkodom az "értéket", csak hosszútávon vajon megéri e (a leg first pick ofc).
Én úgy tudtam hogy akinek elfogy a paklija automatikusan veszít a következő körben.