Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saguaro
tag
válasz
tomcsi23
üzenetére
Az előbb voltam egy ügyfélnél, a város legmagasabb pontján lakik, 2 utcán lehet feljutni oda, az egyik le van zárva kb 2 hete, csőcsere miatt, a másik meg nagyon-nagyon meredek, gyönyörű időbe is erőlködik az autó.
Most lendületből adtam neki, kb 700m felfele. Olyan 120-ra gyorsítottam, minél feljebb tudjak menni, olyan 100m-t haladtam, majd kerekek kapartak.
Elhúzott mellettem egy X5. Na ott én akkor úgy nagyon rendesen #nyáztam....
-
saguaro
tag
válasz
tomcsi23
üzenetére
Na ja, olyan is előfordul...

Pl most az egész utca olyan.
Azon csodálkozok, hogy szomszédom reggel mikor indul, kiáll garázsból C230 Kompressoros mercivel, kövér gáz, kerék pörög, és már itt sincs.
Milyen gumija lehet, hogy alig csúszik meg?
Ráadásul hátsókerékre rászabadul a 200 ló...
-
saguaro
tag
válasz
tomcsi23
üzenetére
Jaaaaa, hogy az...

Hát neki valószínűleg hiányzott, bár ilyen balf#szoknak az se segít.
Nekem meg méginkább hiányzik, az utcánkba sose takarítják el a megfagyott havat, a sima havat, de még csak a latyakot se.
Izgi, mikor reggel állok ki a garázsból, a feljárót lesózóm, de ahogy kiérek az aszfaltra, indul meg a kocsi.
Pedig Goodyear téligumók vannak rajta, újak, csak hát elöl kapar...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

MADcat