- Digitális Állampolgárság Program
- Valami készül...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke farmerzsebe
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Notepad
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
A végére pedig egy kis csemege a mai napból...
Baráti jó tanács... -.- Jó érzés, ha féltik az embert a barátai, nem?Azért a terheses rész durva... -.-
Legalább tudom, hogy keresztapja biztosan lenne a gyereknek...
Dilis... :'DHát tényleg elmegy Francia országba az én drága, hű, buszos társam... Ráadásul 2 teljes hétre!!!! Mi lesz velem addig???
A beszélgetés elejét inkább nem tettem be, mert az végig arról szól, hogy mennyire féltékeny erre az új, ismeretlen fiúra, aki elhódított tőle és hogy így-meg úgy fogja megverni és kitépni a szívét, ha csak egy rossz szóval is bántani mer engem vagy fájdalmat okoz... Aztán (szó szerint!) sírni kezdett, hogy de én hogy fogok neki hiányozni, míg külföldön lesz. Attilám, hát mi ez, Túl a barátságon??! o.O
Amúgy megígérte, hogy hoz nekem egy Eiffel tornyos szoknyát a gyűjteményembe. *.* Vagy ha nem talál, akkor valami kis Eiffel torony-szuvenírt. Juhúúú!!! *.*Vigyázz magadra, te Okostojás!!!! <3
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Kalandvágyóknak! Leharcolt és hibás Genius Manticore RGB billentyűzet
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128+250gb)
- Core2 Duo E8500, 6GB RAM, Nvidia GPU, Antec Sonata házban
- AOC 24B2XDA 23,8" Full HD 75 hz IPS monitor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest