Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
A végére pedig egy kis csemege a mai napból...
Baráti jó tanács... -.- Jó érzés, ha féltik az embert a barátai, nem?Azért a terheses rész durva... -.-
Legalább tudom, hogy keresztapja biztosan lenne a gyereknek...
Dilis... :'DHát tényleg elmegy Francia országba az én drága, hű, buszos társam...
Ráadásul 2 teljes hétre!!!!
Mi lesz velem addig???
A beszélgetés elejét inkább nem tettem be, mert az végig arról szól, hogy mennyire féltékeny erre az új, ismeretlen fiúra, aki elhódított tőle és hogy így-meg úgy fogja megverni és kitépni a szívét, ha csak egy rossz szóval is bántani mer engem vagy fájdalmat okoz...
Aztán (szó szerint!) sírni kezdett, hogy de én hogy fogok neki hiányozni, míg külföldön lesz. Attilám, hát mi ez, Túl a barátságon??! o.O
Amúgy megígérte, hogy hoz nekem egy Eiffel tornyos szoknyát a gyűjteményembe. *.*Vagy ha nem talál, akkor valami kis Eiffel torony-szuvenírt.
Juhúúú!!! *.*
Vigyázz magadra, te Okostojás!!!!
<3
Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest