- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz csuvicsuva #145072 üzenetére
Hmm, a wiki alapján nem egészen így volt, lehet, hogy a haver tévedett. A film 1984-es, nálunk pedig ´89-ben mutatták be, érdekes.
Az biztos, hogy én az elsőt anno nem láttam moziban, csak videón, a másodikat viszont igen. -
Dilikutya
félisten
válasz csuvicsuva #145072 üzenetére
Olykor szembe jön velem is olyan nagyobb film, aminél rácsodálkozok, hogy a legelső, ma már klasszikusnak számító szinkron is a 90-es években készült egy már akkor is majdnem 10 éves filmhez. Bár ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem ment moziban, az eredeti Star Wars több része is csak feliratos volt. Igazából annyira nem meglepő amúgy, hogy valami kimaradt a mozikból, még tombolt a szocializmus, a nyugat meg hanyatlott, nem hoztak be minden filmet.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Látásjavító szemműtét
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egérpad topik
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- További aktív témák...