Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
Van hozzá egy letöltő manager, de nem muszáj használni, weboldalról is letölthetők a játékok. Mivel DRM mentes cuccok, nem kell a futtatáshoz semmi.
Szerk:
Lassúvótam.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Źşë'
addikt
olcsóért tudsz több pakkot venni, pl egy vételért ad 3-4et, attól függ mennyit fizetsz értük
és amúgy mellesleg:
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
sagem
addikt
értem én, de ez csak annyit mutat, hogy 1 dollárért (átlagban 5) persze hogy van rájuk igény, ők meg elvileg egy AAA kiadó lennének, vagy mi, nem bundle királyok..
Ráadásul a leendő befektetőknek ez az üzlet pont rossz, hiszen bagóért, a karácsonyi vásárlási láz előtt "elkótyavetyélnek" 5 címet. Sajnos valószínűleg már csak azért kerülhetett sor erre a bundlera, mert ezeknek a címeknek kvázi mindegy volt..meg a kiadónak is.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Agyzuzo
addikt
Mi a baja a d-pad-nek? Most már írd le plíz, mert nekem eddig nem tűnt fel, hogy baj van vele. De lehet rávilágítasz és onnantól meg csak az lesz előttem.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
csaba951
veterán
Csodálkozom, hogy az árak nincsenek elszállva, mint a T csoport többi tagjánál. Ez jó. Viszont a Németországban kapható játékok erősen cenzúrázottak, az erőszakos jeleneteket tekintve. Itt van egy példa (mondjuk ez pont az ausztrál változat, de a német low violance verzió is hasonló). Vagy itt van az intró. A többi játéknál is hasonló változtatásokkal találkozhatunk. Nem véletlen, hogy rengeteg német játékos külföldön vásárol. Ezen felül viszont régiózár viszont csak ritkán szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Ne vegyetek olyasmit ammi benne van a THQ Medleyben,a hírek szerint holnaptól megint lesz, méghozzá 7,49 USD-ért!
/Homefront,Metro 2033,Red Faction Armageddon,Red Faction Guerilla, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, Warhammer 40,000: Space Marine együtt/
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
pylon
tag
-
wwenigma
Jómunkásember
Nincs paypalos lehetoseg, de fel is sorolja mit fogad el...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
csaba951
veterán
Nyilván azért nem akarod megadni az adataidat, mert nem ismerd őket. Viszont ők sem ismernek téged! Te vajon megbízható vagy?
Hm. Na, ezt a bizalmi szakadékot hidalja át a Visa / MasterCard / Amercian Express. A bankod megállapodott velük. A bankod árgus szemmel figyel téged, hogy nem vagy-e valami csaló. A bankodat pedig a Visa / MasterCard / Amercian Express ellenőrzi. Ha a problémás ügyfelek szintje meghalad egy bizonyos szintet, akkor felmondják az adott bankkal az együttműködést. Ettől kedve ennek a bankbak anniy nemzetközi téren, mert SENKI nem fog olyan bankkal üzletelni ami feketelistán van. Az RBK Bankot ugyanígy ellenőrzi a Visa / MasterCard / Amercian Express.
Amikor először vásároltam yuplay.ru-n - kb. 1 évvel ezelőtt - már akkor is az RBK Bank intézte a bankkártyás fizetést. Ha nagyon akarják akkor lehúzhatnak néhány ügyfelet, de 1-2 nap alatt vége a partynak, mert ezek a cégek feketelistára teszik. És bizony nem azt látom, hogy a Visa / MasterCard / Amercian Express felmondta a szerződését az RBK Bankkal!
-
csaba951
veterán
yuplay.ru esetén inkább arra kell vigyázni, hogy ne kezdj el vásárolni az olcsó árakat látva. Rengeteg olyan játék van miben kizárólag csak az orosz nyelv van benne és / vagy kizárólag Oroszországból aktiválható és / vagy játszható.
Egy ilyen játékot nyilván nem praktikus megvenni ha te Magyarországon szeretnéd használni. Vásárlás előtt mindenképpen érdemes itt a fórumban rákérdezni, hogy vannak-e a kiszemelt játéknak ilyen buktatói!
(#24157) viktor82
Hát igen, ez a játék nem kapható az orosz Steam Storeban![ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
A winauth nem hivatalos Authenticator, nem a Blizzard fejleszti. Akkor már inkább Bluestackset használnék Windows alatt és az Android Store-ból tölteném le az app-ot...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Mardel
őstag
Igen, és a bekeretezett rész fölöttit is olvasd el. "0 HUF fee if you use your PayPal balance and/or a bank account."
Ha kártyával fizetsz paypalon keresztűl annak van költsége.
Egyébként meg mindegy, mert az eladó fizeti meg a költséget, és ezért írták is, hogy bele kell kalkulálni az árba.
"PRICING INFORMATION
We have set a price to avoid any price differences and any loss of money for us. The price PER BUNDLE MINUS FEES is $1.25 USD. You will have to pay the fees! If we receive less than $1.25 USD from you we won't send you the bundle and will either send back the money (minus fees) or contact you!
---------------------------------------------------------------------------------->>> $ 1.25 USD
+ FEES (You're sending TO Europe, so it's 3.9% +$0.30 if you don't have the gift optiont. Just add a bit more if you can and want to be sure YOU pay all the fees and the host receives the right amount.)" Mass Effectes group buys[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
zone
őstag
Ez a support válasza:
You need to beat the average at the time of your purchase to receive the BTA games! This is to discourage people from paying minimal amount for the bundle to lower the average and then paying above average once the bundle’s price has decreased because it skews our data.És ez érthető is. Mert a sok kezdeti $1 vásárlás lecsökkenti az átlagot, én is abban a hiszemben vettem, hogy csökkentem az átlagot és majd kiegészítem ha lejjebb megy. De teljesen meg lehet érteni az álláspontjukat és egyszerűen venni kell egy új csomagot, ha kell az alacsonyabb áru BTA és az a 220 Ft sem nagy összeg, főleg, hogy jótékony célra megy és még 4 játékom is van, amit bárkinek odaadhatok.
Azt nem értem, hogy maddionmax miért fizetett pluszban 2.35-öt, amikor egyértelműen oda van írva az "increase order amount"-nál, hogy mennyi kell az átlag felettihez...
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs