- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wwenigma #93593 üzenetére
Origin teljesen jó, viszont Uplay még mindig egy hulladék!
Minden 2. kliens frissítésbe belehal, reinstall kell ilyenkor mindig.
Watch Dogs-ot nem tudtam telepíteni 2 hete (meg még másik 2 játékot sem, a maradék 4et meg igen...), reinstall sem segített.Csak úgy ment, ha Uplay uninstall után még kézzel minden "uplay" bejegyzést töröltem a registry-ből, reinstall, na és ekkor már hajlandó volt telepíteni a játékot.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
wwenigma #93593 üzenetére
Így van, max annyi, hogy nincs annyi sallang mellé. De aki csak játszani akar, annak bőven jó mindkettő (azért az Origin nekem egy fokkal profibbnak tűnik). A Kingdoms of Amalurt megvettem pár éve az EA kliensében és totál nem látok rá egy okot sem, hogy Steamre is külön megvegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest