- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Stellarist imádtam. A DLC-kkel mindig próbáltak elég sokat változtatni, de mégsem túl sokat, hogy azt lehessen mondani, ez eg teljesen más játék. Minden DLC után lehetett újratanulni a felületet is.
No, de nem offolok. Szép emlékek kötődnek hozzá.
Mess with the best / Die like the rest
-
TheNewDawn
addikt
Én esküszöm megvenném az új tartalmakat is, (pl az ANNO 1800 hoz is jönnek új tartalmak, ugye van season pass 1-2-3-4-5, de ott legalább a régebbiek ilyen 80-90% akcióban vihetők nem 50 ben és nem kell minden egyes DLC t megvenni egyesével, szóval ja. Nem sok jót lehet elmondani az Ubisoftról de ebben legalabb jobb )
csak ennyi pént nem vagyok hajlandó fizetni érte, nyilván nyugaton ez nem probléma, hogy valaki 7-8 év alatt kifizet akár 5-600€ a kedvenc játékára amivel sok 100 órát elvan és megértem őket abszolút, végülis igazuk van. De nekem ez picit problémás, másrészt meg van más grand strategy amivel elvagyok sokkal olcsóbban. Most pl megvettem az Old Worldot kemény 1 euróért, és ha tetszik akkor a DLC k se lesznek sokkal több mint 4-5 per darab.
Na de pár éve volt pl Cities Skylines, EU4 meg sok más Paradox játékra is olyan hogy összes megjelent DLC t megvehetted ilyen kb 10-20€ ért, hátha lesz ilyen egyszer Stellarisra is.
[ Szerkesztve ]
-
W.Wilson
aktív tag
Én inkább úgy tekintek rá, hogy az első 2-3 nagy DLC után ezek már kész játékok. Legalábbis abban az értelemben, hogy ha már nem jönne hozzájuk semmi új, akkor is évekre elegendő játékélményt tudnának adni. Csak hát pont az miatt foglalkoznak az extra tartalmak készítésével, mert sokan játszanak vele.
De nyilván értem az érzést, én se a sok évvel ezelőtti verziókkal játszom, hanem max 1-2 éves csúszásban vásárolgatom a DLC-ket akciósan.Mostanra amúgy szerintem egész jó egyensúlyt talált a cég ebben. CK2 meg EU4 kezdeti időszakában tényleg nevetséges volt, hogy szinte minden egyes zenét, különféle kozmetikai cuccokat külön próbáltak eladni. Ma általában évente jön egy nagy DLC komoly játékmechanikai újításokkal, és egy-két kisebb kontent pakk sztorival/egységekkel/fajokkal stb.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest