Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ayo

veterán

válasz micafighter #115674 üzenetére

Konzolon, ha digitálisan veszed meg, akkor meg tudod osztani mással, akár a multit is. A dobozos ezért rosszabb, viszont azt legalább el lehet adni később.
    Az ár szerintem soha se gond, hiszen, ha minden évben kijönne egy rohadt jó játék, akkor azt megfizetik, ahogy régen is tették.
    A gond továbbra is az, hogy PC-n tele van cheaterrel és hogy baromi hanyag portokat dobtak ki; a rókabőr téma meg max. nekünk a gond, hiszen konzolon továbbra is tele van játékossal a játék, tehát igény van rá.

Már régen is írtam, hogy a barátom is olyan COD fan, aki minden évben csak azért vett új hardvert, hogy multiban maxon tolja a COD-ot. Mindegyik részbe 600-700 órákat rakott évente :D és ő se azért hagyott fel a játékkal PC-n, mert unta a robotos hülyeségeket, hanem mert használhatatlan volt és ezért a játékos bázis is szinte halott. PS4-en tolja ő is és nem azért mert meg lehet osztani, vagy olcsóbb stb. hanem mert ott nincs olyan, mint legutóbb PC-n, amikor Free Weekend volt és sima TDM-ben nem talált játékost :D azt, mi van ha véletlen TDM-en kívül is szeretnél tolni valamit? Hát szopó.
    Nekem hasonló MKX-nél volt mikor szintén mocskosul rossz verzióval indítottak, na akkor én is elgondolkoztam hogy veszek egy PS-t, de szerencsére 1-2 hónapon belül javítottak rajta és még játékos is volt. Ez egy online játéknál nagyon fontos.
    Eközben COD BO3-nál nem történt semmi változás. Nagyjából 5 játékból örültem, ha 3-at lagmentesen tudtam játszani, az meg már nem zavart, hogy egy update után csak low settings volt mindenkinek ... :D

A mostani COD-ot játszva egyébként azt mondom, hogy nem lesz ez rossz, csak nehéz lesz visszahozni azt a helyzetet, ami mondjuk 6 éve volt PC-n. Konzolon ez tuti továbbra is népszerű lesz.

(#115677) i2k: hát igen. szép évek voltak.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

• reelc

veterán

válasz micafighter #115674 üzenetére

Akkor említsük meg a Season Pass és DLC dolgokat is.
    Ha pályákat adnak, és a játékosok egyrésze átvándorol újdonságra éhesen azokra akkor ez is széttagolja a játékos bázist. Még fizess, ha akarsz tartalmat. Emellett jövőre új rész.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés