Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz micafighter #115674 üzenetére
Konzolon, ha digitálisan veszed meg, akkor meg tudod osztani mással, akár a multit is. A dobozos ezért rosszabb, viszont azt legalább el lehet adni később.
Az ár szerintem soha se gond, hiszen, ha minden évben kijönne egy rohadt jó játék, akkor azt megfizetik, ahogy régen is tették.
A gond továbbra is az, hogy PC-n tele van cheaterrel és hogy baromi hanyag portokat dobtak ki; a rókabőr téma meg max. nekünk a gond, hiszen konzolon továbbra is tele van játékossal a játék, tehát igény van rá.Már régen is írtam, hogy a barátom is olyan COD fan, aki minden évben csak azért vett új hardvert, hogy multiban maxon tolja a COD-ot. Mindegyik részbe 600-700 órákat rakott évente és ő se azért hagyott fel a játékkal PC-n, mert unta a robotos hülyeségeket, hanem mert használhatatlan volt és ezért a játékos bázis is szinte halott. PS4-en tolja ő is és nem azért mert meg lehet osztani, vagy olcsóbb stb. hanem mert ott nincs olyan, mint legutóbb PC-n, amikor Free Weekend volt és sima TDM-ben nem talált játékost azt, mi van ha véletlen TDM-en kívül is szeretnél tolni valamit? Hát szopó.
Nekem hasonló MKX-nél volt mikor szintén mocskosul rossz verzióval indítottak, na akkor én is elgondolkoztam hogy veszek egy PS-t, de szerencsére 1-2 hónapon belül javítottak rajta és még játékos is volt. Ez egy online játéknál nagyon fontos.
Eközben COD BO3-nál nem történt semmi változás. Nagyjából 5 játékból örültem, ha 3-at lagmentesen tudtam játszani, az meg már nem zavart, hogy egy update után csak low settings volt mindenkinek ...A mostani COD-ot játszva egyébként azt mondom, hogy nem lesz ez rossz, csak nehéz lesz visszahozni azt a helyzetet, ami mondjuk 6 éve volt PC-n. Konzolon ez tuti továbbra is népszerű lesz.
(#115677) i2k: hát igen. szép évek voltak.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
reelc
veterán
válasz micafighter #115674 üzenetére
Akkor említsük meg a Season Pass és DLC dolgokat is.
Ha pályákat adnak, és a játékosok egyrésze átvándorol újdonságra éhesen azokra akkor ez is széttagolja a játékos bázist. Még fizess, ha akarsz tartalmat. Emellett jövőre új rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest