- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
Van egy abit nf7-v2 -es lapom egy barton 2600+ os procim + 1 radeon 9100-as vidkarim. Szeretnék egy picit fejleszteni a videó terén. Ahogy figyelem a piacot sorra jönnek ki a PCI-Expresses kártyák. Mivel most még viszonylag jó áron eltudnám adni a lap+proc+vidkari triót, ezért gondolkodóba estem. Mi lenne, ha nem vidkarit vennék, hanem vennék egy integrált videóval rendelkező lapot(pl.asrock stb) és ha később pénzem lesz akkor vennék bele egy PCI-E-s kártyát.
Nem vagyok egy hardcore gamer, de azért szeretném, ha viszonylag normálisan mennének a játékok.(Nem full felbontás+ilyen olyan efekt)
Igazából 754-es lapban gondolkodom,mert a 939-es procok nekem drágák. A proc az sempron 2600-3000 között lenne.
A kérdésem a következő:
-Megéri ez nekem?
-Jobb ez az integrál videó mint az én 9100-asom?
Azt sem tudom, hogy melyik integrált videóval rendelkező lap a legjobb ár/teljesítmény arányban ezért szívesen fogadok minden ajánlatot/tapasztalatot vagy esetleg teszt linket.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv: Ronyman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- BestBuy topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kutya topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest