- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
t72killer #59 üzenetére
Szállást sajnos nem tudok ajánlani, viszont azt ajánlom, hogy ha túráztok, legyen nálatok minimum bors spray, de medve spray sem árt, egy mini sokkoló is nagyon-nagyon hasznos tud lenni, pl. emagról TW-801. Hogy miért is? Mert már sajnos nem olyan Romániában túrázni, mint évekkel ezelőtt, most a természetben mindent a juhászok uralnak és szinte biztosan meg fognak támadni a kutyák. Amikor minimum 5, de gyakran akár 25-30 medveölésre nevelt kaukázusi és kangal körbevesz, az nem vicces
. A sokkoló hangja 90%-ban elijeszti őket, a bors spray meg vészhelyzetre kell, ha már semmi sem segít. Sajnos medve is rengeteg van, de attól nem kell annyira tartani, én idén már nem is számolom hány medvével találkoztam, de soha nem volt baj.
Szerintem magyar nyelven is tudtok majd érvényesülni, de ha mégsem, ott a gugli fordító.
-
jjeahh
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
Na ez nagyon korrekt kis összefoglaló lett
. Rengeteg látnivaló van még, de talán ezeket venném én is sorra először, ha turistaként erre utaznék. A Zetelaki víztározó mellett egyúttal érdemes szerintem meglátogatni még a Csorgókő vízesést is, mert nagyon közel van hozzá és talán még látványosabb is a víztározónál. Csíksomlyó környékén ha valaki szeret a természetben túrázni, akkor ajánlom a Bagolykövet, a Kossuth-sziklát és az egész Csíki havasokat, pl. Szellő tető, Pogány havas, Széphavas, Naskalat és Gyimesekben ezt a szállást. Mapson van egy rakás fotóm is a helyekről, ezért most képeket nem linkelgetek
.
-
jjeahh
nagyúr
"A világ legszebb úti céljai között Erdély"
És akkormár hozok pár őszi-téli képet is, hátha valakinek kedve szottyan felénk jönni
-
jjeahh
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
válasz
#16820480 #35 üzenetére
Nincs
De az a Fitódi viskó a miénk, ha ott fotózunk és jönnek a medvék-disznók, oda be lehet menekülni
Anno nagyapámmal sokszor aludtunk ott, mókust etettünk meg szarvast kergettünk és másnap hajnalban indultunk gombászni egészen estig. Igaz akkor nem volt ennyi medve mint most
-
jjeahh
nagyúr
No, nem egy híres hely, de ha valaki eltölt egy kis időt Csík környékén, érdemes lehet kisétálni ide is, ahogyan mi is tettük tegnap:
A helyet Csere-tetőnek becézik a környéken, Fitód és hosszúaszó közötti erdős-dombos részről van szó itt ni: [link]
+ a kötelező gombászás sem maradhatott el
Túlzás nélkül most annyi a gomba, hogy ha beállnánk egy furgonnal az erdő alá és megraknánk is bőven maradna még
És ha már itt vagyok hozok három Csíksomlyót:
Egy Fitódot:
Egy Szécsenyt:
És egy Csíkszeredai látképet a helyi köbánya mögül:
Ez mind kb. fél óra-1 óra gyalog Csíkból, szal az összes a város közelében van.
-
jjeahh
nagyúr
Bocs, koordinátát nem tudok, Hargita megyében van Szentdomokoson, románul Sândominic, középen van az Egyeskő, az elég híres és turistalátogatott hely, a két oldalán meg két szép nagy hegy, ezek szebbek szerintem, én a jobb oldali hegyről beszélek
. Mapson kb itt van a hely, streetview-el nem lehet kimenni teljesen.
-
jjeahh
nagyúr
Én nem szóllak le, sőt egyetértek, bár pont a Gyilkos-kőnél nem voltam, nem is tudtam róla amíg nem említetted
. A képed meg állat
Ha már Békás-szoros, akkor a Nagyhagymás-Hegységet is érdemes meglátogatni szerintem, erről is sokan nem tudnak, még a helyiek sem, ugyanahhoz a Nagyhagymás Nemzeti Park-hoz tartozik elvileg mint a Békás.
Kép alatt még több kép:A hegy alatt szinte közvetlenül ott vannak a Nagyáj vendégházak, simán ki lehet bérelni őket, a házaktól pár méterre meg két kristálytiszta patak és egy forrás
-
jjeahh
nagyúr
No, téma innen ide áthozva, mert ott off. És ezáltal megpróbáljuk feléleszteni is a topikot
Egyúttal hozok is egy helyet ahol most jártam először, mégcsak nem is tudtam a létezéséről sem, pedig nem rossz a hely, elég szép kilátás... És íme Perkő:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest