Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Az első adandó alkalmat megragadva (pihentség, bár a betegség nyomai még mutatkoztak) mentem egy nagyot. Nem tudtam korán elindulni, ezért sötétben jöttem haza. [link] Egy völgyben lévő utat választottam magamnak. Térkép alapján nem tűnt vészesnek. A valóság azonban most is más. Dombok egymás hegyén-hátán... De a völgy csodaszép, mindkét oldal, amerre a szem ellát. Mondhatni a szenvedés és a gyönyör egyszerre volt meg. A visszaút rendkívül szép kanyonban ment. Szikla-folyó-út-szikla. Sosem láttam még ehhez hasonlót, álomszerű volt. Érezni a folyó "szagát", a hideg fuvallatát, látni a türkisz színét pompás látvány. És az sem utolsó szempont, hogy folyásirányba ment az út, eddig általában mindig én húztam a rövidebbet. Az álom akkor vált rémálommá, amikor át kellett küzdenem magam a hegyen. Hát az erőteljes volt. Sötétben, egyedül, homloktörölgetve. Meg van a maga hangulata, de kicsit extrém egy sima villogóval 50-nel hasítani utána a lejtőn, hideg menetszélben, vakon, a fehér felfestést követve. Na de mindennek van árnyoldala, ezzel együtt kell élni.
Aktív témák
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest