Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben
aktív tag
ez a sok festék használat sok mindentől függ.....milyen képet nyomtatsz,mekkora,tehát mekkora a lefedettség,milyen papírra nyomtatsz,stb....mert ha foto papírra nyomtatsz akkor arra azt hiszem több festék kerül,mint a sima papírra...sőt talán a leggazdaságosabb akkor,ha egyszerre sokat nyomtat az emebr,mert pl. ilyenkor nem kell fejet tisztítani(ha sokáig áll,akkor valószínű,hogy kell)
Utángyártott amiket én láttam 630-780 közt vannak,de ezek még régebbi chipesek,de ehhez már a legújabb kell v5 chip.
Azért nem ilyne horribilis az eredetiek ára sem,2xxx huf asszem darabja,de lehet csomagban venni így olcsóbb... -
gaben
aktív tag
Epson DX 6000-t ne mláttma 20 alat sehol,22-24-ért láttma minden hol aho lnéztem,ezért jó ár a 20,de a többi cska akkor éri meg ha kapod hozzá az ajándékot,mert ha máshol veszed meg lehet spórolni néhány ezrest...
Teszteket érdemes még megnézni,keress rá sztem,de összesítőket amit én láttam,ott kb. közepeset kaptak,jó alsó határát súrolja; de nem merültem bele...
Epsonoknál ha utángyártottat akarszm,akkor trükközni kelle egy kicsit a chippel...
Sx 205-höz jönnek hamarosan a V5 chipes utángyártott patronok... -
gaben
aktív tag
Sziasztok!
Az igaz,hogy az Epson nyomtatók letiltanak egy bizonyos mennyiségű oldal kinyomtatása után(5000 ?) "szervíz" címen?
Most nézek egy Epson DX 7450-et ,érdemes erről tudni valamit?Esetleg tapasztalat valakinek?
Vannak ezek a logic márkájú utángyártott patronok,ezek milyen mibőségűek?Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android szakmai topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Symbol LS2208 vonalkódolvasó
- Hibátlan nyugta és blokk nyomtató USB-s Android iOS Win Linux Mac kompatibilis eladó olcsón
- Canon Pixma TS705A (3109C026) WIFI, tintasugaras egyfunkciós használt nyomtató
- EREDETI BROTHER TN-1090
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest