Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
riska1982
aktív tag
válasz
riska1982
üzenetére
Sziasztok!
A lentebb leírt hozzászólásomat fojtatnám. A piros teljesen helyre jött, mégpedig annyira helyre jött, hogy mostmár túl piros a kép és sehogy sem tudom visszaállítani normál módra.
Minden érték alapbeállításon van A Vivid color illetve minden színbeállítás. A nyomtató kijelzőjén az összes suűrést kikapcsoltam, de semmi változás. Az összes kép nagyon piros. Tud nekem valaki segíteni?Köszi előre is!
-
riska1982
aktív tag
válasz
riska1982
üzenetére
Sziasztok!
A lentebb leírt hozzászólásomat fojtatnám. A piros teljesen helyre jött, mégpedig annyira helyre jött, hogy mostmár túl piros a kép és sehogy sem tudom visszaállítani normál módra.
Minden érték alapbeállításon van A Vivid color illetve minden színbeállítás. A nyomtató kijelzőjén az összes suűrést kikapcsoltam, de semmi változás. Az összes kép nagyon piros. Tud nekem valaki segíteni?Köszi előre is!
-
lamiki
senior tag
válasz
riska1982
üzenetére
A bíbor ugyan olyan típusú tintával van töltve mint a többi szín? Ha nem, ez is okozhat jelentős színeltérést, de én inkább olyanra gondolnék, hogy valami miatt keveredik a bíbor és a sárga, a fejben átszakadhatott valami kamra, és összefolyik a két szín, gondolom a sárga sem az igazi, a nyomtatási képen. Nem piszkáltad a nyomtató fejet mostanában?
Epsonoknál a Speciális menüben válaszd az Epson Vivid színvezérlőt, és itt jelentősen tudod állítani a színösszetevők arányát, hátha segít, de szerintem az ide már kevés lesz. A tisztító folyadék micsoda amivel megpróbáltad tisztítani a fejet? Hogyan alkalmaztad?
-
lamiki
senior tag
válasz
riska1982
üzenetére
Nem kell neki tartályt cserélni, mert nem a tartály telik meg fizikailag, hanem a használt hulladék gyűjtő számlálója elér egy értéket, aminél letilt a nyomtató, de fizikailag az a filc szerű anyag alig tintás, fele- 2/3-ada úgy néz ki mintha új lenne. Láttam olyan nyomtatót amit már másodjára nulláztak szoftveresen, és még mindig csak jó félig volt átitatva az a filcszerű anyag, legalább is az a pár nyomtató amit ilyen mélységig szétszedtem abban filc volt, és az szívta fel az oda vezetett tintát. Ha meg olyan műanyag tartály van benne amit linkeltél, azt meg egyszerűen kimossa langyos vízzel, de attól még mindig szoftveresen ki kell nulláznia számlálót, mert ugyan úgy tilt a nyomtató, amíg ez nem történik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LED világítás a lakásban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

atala