Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
Ebay-ről vettem. Már nem most volt, így nem tudok linket adni. A lényeg, hogy olyat vegyél ami korlátlan használatú. Olyat is árulnak, hogy korlátlan, de csak 1 gépre jó. (1PC) azzal az a gond, hogy ha valami egységet cserélsz a számítógépben, akkor már nem fogja elfogadni a telepítésnél a gép. Jártam már így, hogy megvettem előre, amikor meg használni akartam, akkor nem tudtam.
Vásárlás után az eladó küld egy linket, ahonnan le tudod majd tölteni a programot.
A Wic resetnél a felugró ablakban a felső százalékot kell nézni. Nekem ez most 16,53%
[kép] -
-
-
bbarna
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

atala