Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasferenc
tag
válasz
Bazsesz #7049 üzenetére
Köszönöm a részletes tájékoztatást.
Nekem korábban HP nyomtatóim voltak. Sajnos beszáradt a beépített fej. A szerviz meg nem sok jóval kecsegtetett. Vagyis 80 % esélyt adott a kitisztítás esetén a megjavulásra. Cserélni meg nem cserélik. (A javíttatási költség és a szervízbe való beszállítási költség már egy olcsóbb nyomtató fele árát tette volna ki. Egy négy éves készülékre meg úgy vagyok, annyit már nem érdemes költeni.
Többek közt a költség hatékonyság miatt döntöttem az Epson külső tartályos nyomtató mellett. Kedvező még a három éves garancia és a pénzvisszatérítés is.
Azt néztem, az LCD kijelző nem árt, ha van. Könnyebb így többek közt wifi hálózatra csatlakozni. Én sem értem, miért kell ezért a többletért, illetve a kártya olvasóért 15 ezer Ft-tal többet fizetni?
A HP nyomtató (HP Deskjet Ink Advantage 5525 típusú nyomtatóm, amelynél beszáradt a nyomtató fej (igaz, egy hónapig nem használtam), magas volt a nyomtatási költség. Igaz, háztartási célra használtam.Ha jól értelmeztem, az átlag nyomtatáshoz bármely irodai papír megteszi 200 grammig?
A másik, olvasva a készülék leírását, amely írja, nem szabad a készüléket megdönteni szállítás közben, mivel kifolyhat a tinta, akkor hogy szállítottad be a szervízbe? A futár figyelembe veszi ezt?
A használt festékgyűjtő párna kicserélése amúgy bonyolult műveleteknek tűnik? A készüléket szét kell bontani hozzá? Ez a tintapárna az Epson készülés specialitása?
Amikor a nyomtatót feltöltöm tintával, egy flakon olyankor teljesen kiürül?
Köszönettel: Andrásferenc
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Crypto Trade
- Ford topik
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest