- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy Epson WorkForce Pro WF-5620 gépezetem. Arrra vagyok kíváncsi, hogy mennyibe is kerül nekem a nyomtatás. Nagy kapacitású eredeti patronok vannak benne/hozzá vásárolva, ami 4000 oldal kapacitású a gyártó szerint.
Kérdések:- Hogy lehetséges utánajárni, hogy egy adott lapon mennyi tinta van (esetleg szinenként).
- Léteszik-e a gépben (esetleg PC-re valami program) számláló, amivel legalább nagyjából követni lehet, hogy mennyi fogyott el?
- Ha utángyártott patron vásárlására adom a fejemet, azt fogom-e bánni? Ha van olyan megoldás, amivel spórolni lehet, és nem okoz problémát a gép működésében, akkor szívesen venném az ajánlatokat, esetleg konkrét márkát is.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest