Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
1ébként gondolom észrevetted, hogy az Epoxban a procifesz az kicsit kevesebb, mint amennyinek kéne lennie.
Ezzel szórakoztál egy picit is? Mármint emeltél rajta egy kicsit? -
fLeSs
nagyúr
Mi a gond az eddig alaplapokkal? Ezt igazán elárulhatnád, mert az agyamnak nem sikerült odáig eljutnia, hogy neked mitől is sokkal jobb egy alaplap a másiknál?
Ha tuningra veszed, akkor kérdezd meg pit-et mielőtt a Gigábyte-ot megveszed, mert az Epox megvételekor pont ő mondta nekem, hogy a Giga nem jó tuningra... -
fLeSs
nagyúr
mindjárt nézek 2x512 2-3-2-5-ben mért eredményeket az epox-szal.
-
fLeSs
nagyúr
Hynix D43-as ramjaimmal IC7-ben alapon, 200 MHz-en 4800/2200 volt CL 3-3-3-8-on. :Y
Ezzel szemben corsair CL2-2-2-5 5112/1659, sőt, vmikor még kevesebb is az írás. -
fLeSs
nagyúr
1ébként nemtom, hogy mi ez az FSB ingadozás, nekem nem volt ilyen.
200 MHz FSB-s proci nemis tudom, hogy miért járna 133 MHz-en?
Hmm, most jutott eszembe, hogy lehet, hogy a CPU Thermal Throttling-ot ki kell kapcsolni (ez nálam alap), nálad ki van kapcsolva? -
fLeSs
nagyúr
A 27.08.2003-asnak tutira jónak kell lennie, ha nem lesz ott sem 250+ FSB, akkor te qrsz el vmit.
-
fLeSs
nagyúr
Raktál már rá régebbi BIOS-t? Vagy még mindig ugyanazzal szenvedsz?
-
fLeSs
nagyúr
Mostmár vmi eredményt kéne felmutatni, mert ez a topik az Epox lapról szól. :DD
-
fLeSs
nagyúr
IC7 sztem egy hangyaf@sznyival gyorsabb lesz nála.
Megtaláltad egyébként a ''memóriaturbó üzemmód'' bekapcsolását? :D
Asszem az Advanced chipset features menüben Intel Fast CS a neve.
Ami alatta van menüpont (nemtom a nevét) a ''hyperturbó'' fokozat :DD, annak a bekapcsolásával nekem nem sikerült eljutnom a win bootig sem. :DD -
fLeSs
nagyúr
Tudom, hogy a külföldi review-kban más a színe, de azok még nem rev 2.0 lapok voltak.
1ébként a legnagyobb változás az első rev-hez képest a corefesz intervalluma: az első szériában még csak +0,075V-ot lehetett adni a procinak, ez ugye egy 1,525V-os procinál max 1,6V.
Ezt a ''hibát'' orvosolták a rev 2.0-ban. -
fLeSs
nagyúr
1ébként nemtom, hogy mire nem elég neked a
3,3V-ig állítható DDR-fesz
az 1,85V-ig állítható corefesz
a 2V (?)-ig állítható AGP-fesz.
Sztem ezek az értékek még egy hardcore tuningosnak is bőven elég kellene, hogy legyen.
De te tudod.:)
Aktív témák
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi