- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
&
Köszönöm a segítségetek. Az egyes megoldást választottam az elsőre sikerült is ami ritkaság nálam
Ugye most az van így h minden bejelentkezéskor kérni fog jelszót, viszont ha kinyomom akkor nem tudom h az LE gép fogja -e látni a mappát amit megosztottam, elvileg mejgyeztettem vele a jelszót...hátha -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írom.
Van egy LE alatt futó Kodi-s htpc-m ami vezetékkel kapcsolódik a netre és van egy asztali pc-m amin win 10 van ez pedig vezeték nélkül wifivel kapcsolódik a netre. Mindkettő ua a routert használja. Az lenne a kérdésem ami nektek biztos nem bonyolult, de én sajna nem értek hozzá, hogy mit és hogyan kell ahhoz beállítani h a LE -t futtató gép lássa a win 10- es gépemet. Előre is köszönöm a válaszokat. -
Nerazim
őstag
válasz
cinemazealot #46398 üzenetére
Rendben, köszönöm a segítségedet
-
Nerazim
őstag
válasz
cinemazealot #46395 üzenetére
Köszi a segítséget. Még egy kérdés és amihez mindig hülye voltam, ha az optikait választom akkor olyan lejátszót kell keresni amin optikai bemenet van?
-
Nerazim
őstag
(#46370) cinemazealot
Bocsi, persze. Alaplap: GA-G31M-ES2L TV: Samu UE32EH5300
A gép a tv-vel hdmi-n kapcsolódik egy hd 4550 vga-val.(#46368) _Smooth
Köszi. Mivel nagyon láma vagyok ehhez, ezért kérdezem, h a PC hangszórókat azt a gépre gondoltad kötni, akkor a tv-ben valamit állítani, hogy ne ott jöjjön a hang -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Még a nyáron összeraktam egy kis gépet s775 mATX lapból áll és egy E8400 prociból. Ezt amolyan unaloműzésből, hobbiból, kíváncsiságból raktam össze. Most pendrive-ról OE alatt futtatok Kodi-t. A kérdésem az lenne mivel eddig is viszonylag kevés pénzből gazdálkodtam, hogy mi lenne pénzügyileg a legbarátságosabb megoldás egy hangrendszer kiépítésére. Rájöttem, hogy nem kell nekem 5.1, mert sok kábellal jár, nem akarok kábelcsatornázni. Elég egy 2.1 is, ha az már élvezhetőbb. Egyedül azt akarom kiváltani h ne a tv-n keresztül kelljen a filmet hallgatni. Köszönöm előre is aki segít ebben tanácsot adni. -
Nerazim
őstag
Húú nagyon pörög ez a topic, köszi srácok megnézem aztán, ha elakadok még jelentkezem. Gondoltam azért rakom fel inkább az LE-t ,mert azt még fejlesztik, frissítik stb...
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
LibreElec-re van vmi leírás, hogy pendrive-ról hogyan kell telepíteni? Ami OE-ra van az alapján jó LE-re is? -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Van arról vmi írás, hogy integrált lapos htpc-hez mi a belépő színtű lap, ha HD filmek lejátszása lenne a cél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Linux kezdőknek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- 3DMark (2013) eredmények
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- SzoftverPremium.hu
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged