Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kisza25
üzenetére
Szerintem a kinézett opciók közül mindegyik alkalmas akár a 3D blu-ray lemezek lejátszására. Ami inkább szoftver függő dolog.
SSD-vel egyik sem lesz lassú. Memóriából szerintem az arany középút - 4 GB - elég (pláne, hogy az AMD-nek csak egycsatornás az integrált memória vezérlője - ha jól emlékszem).
Asrock Q2900 - drága, J1900-as kistesó is elég lenne a feladatra. A passzív hűtő ellenére egy csendes ventivel támogatnám a hűtését.
Asrock QC5000 - árban már OK, de engem zavarna az a mini venti a mini hűtőbordán. Bár eddig nem hallottam panaszt arra, hogy filmnézés (~ alacsony terhelés) alatt hangoskodna.
AMD 5350 + AM1 lap - árban szintén OK, a későbbi fejleszthetőség (~ procicsere) lehetőségével. Ha ez fontos. + akár pocihűtőt is lehet mást rakni rá, ha ez igény.
Ennyit tudtam róluk elmondani. Hasonló árban szerintem ma ezek a megoldások léteznek csak.
Megjegyzés: saját tapasztalatom egyikkel sincs!
-
Janaboy
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Szia!
Tulképpen nem lett volna szükségszerű a hyperx memo, 2 okból maradtunk benne, mert 200 Ft-al volt drágább, mint a hagyományos. Illetve, hogy mivel eléggé zárt a ház, melegedés szempontjából ne legyen gond.
A másik dolog, hogy miért nem kerül bele még blu-ray olvasó/dvd író kombó, egyszerű, egy sima dvd-író 5eFt, a kombó meg 25-től kezdődik...persze majd idővel kerül bele blu-ray író, de sok értelme szerintem most nincs ennek.
Amugy megy majd a gépbe egy terrás vinyo meg majd egy dual hybrid tv tuner is..csak hát pénz kérdése minden
Amugy megjegyzésként..a Windows 7 eddig elég johl teljesített, annyi változás lesz benne, hogy jelenleg 64bites, amit átteszünk 32bitre, mert sajna a progik nagy része nem igen kompatibilis.üdv
-
mr_ricsi
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Az XP-m indulása során 616 db progi, .dll, driver és egyéb dolog indul el. Az msconfig ebből mutat 13 db-ot, a CCleanerrel rendbe rakható kb. 30 db.
Nekem ennél komolyabb valami (leírás vagy progi) kellene, hogy ne kelljen 580 tételt egyesével végignézni, hogy HTPC-hez kell-e nekem pl. a "dfshim.dll", vagy letilthatom.
Ha sikerülne 200 db körülire korlátozni a betöltődő dolgokat, akkor akár 10-15 mp alatt elindulhatna az XP egy HTPC desktoppal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-book olvasók
- Milyen routert?
- Kutya topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi