Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
írtam
celeron g1610 ivy. Nem rossz ez a noctua, de ha ennyi pénz, akkor bejön a képbe pl a be quiet shadow rock topflow-ja is, ami nagyon tetszik, de az se olcsó. Viszont halk rohadtul, pl. Szóval vagy passzív borda kellene, vagy valami más jó lenne azért 10k alatt maradni.. -
Még ha mobil proci is, a tesztek alapján nem sokban marad le az asztali társától. A fogyasztás számomra fontos, még ha az teljesítménycsökkentéssel is jár. Nem akarok videókat vágni azon a gépen, amire szánom. Csak egy médialejátszót kell kiváltania.

Az alaplap meg beszerelhető bármilyen mini-ITX kompatibilis házba.
Nekem ez a lényeg.
-
törölt tag
Egyelőre szép ára van
, de nekünk nem is az erő lesz lányeges, hanem a képminőség. Bár kétségtelen, hogy renderer és egyéb erőforrás igényes alkalmazásokhoz - mint pl interpolálás - kellhet nagyobb számítási kapacitás. Aki "csak" XBMC-zik majd szimpátia és vagy ár, esetleg felszereltség alapján dönthet a kettő közül. Szvsz képminőségben látható eltérés nem lesz, vagy elhanyagolható. -
Totheground
addikt
Corsair vengeance.
Ahogy nézegetem, egy 10-es Scyte shuriken még pont befére úgy, hogy a 4ből csak egy memslotot fed. Az a necc, hogy belepróbálgatni meg kb sehol nem lehet, hogy mi is fére oda. A linkelt hűtőmeg 2 slotot is lefed, így csak single chanelben mennének a memóriák. Ami nem egy nagy probléma, de nekem baromira bökné a csőrömet.
Na ezért utálok magamnak gépet építeni. -
cekkk
veterán
Én nem akarok
boot alatt meg szerintem úgy is pörgeti a vinyót is 
De nem is valami kis berregővel kell hűteni a procit
Nekem van a házban gyárilag plusz egy venti azt is csak akkor hallom ha kb 10 centiről fülelek, bár le is húzhatnám mert tök felesleges. 
(#21663) tom_tol
A kérdés az lett volna hogy van é valami extra szolgáltatás az AMD APU-n, Intel+dedikált vga-val szemben, ami csak az apu-n megy és szerepet játszik a lejátszás minőségében vagy akármi.1
Szerintem nincs ilyen, csak ha htpc-t építesz akkor felesleges ez a kombináció, pár évvel ezelőtt így lehetett megoldani de már csak htpcre értelmetlen.ha jól tudom a kölcsönzés meglehetősen korlátozott lehetőségekkel bír egy NAS-n.
Ezt nem értem miért ne lehetne nasson kölcsönözni?
Feltelepítesz rá egy torrent klienst és működik is webes felületről vagy akár asztali prgrammal is hozzá férsz a klienshez.Én úgy tudtam meg sem közelíti a 23.976-t. De akkor ezek szerint itt is előre lépés történt.
-
sb
veterán
Én mondtam, hogy externalról van szó.
Mondjuk nálam nem USB-n lóg, hanem eSATA porton.
Egyébként meg arra alapozva írtam, hogy találtam valami leírást miszerint nem külső eszközöknél nem támogatott a GPT.A vicc az egyébként, hogy látja a GPT partíciót, de nem lát minden adatot. Gondolom egy adott mérethatárig. A film könyvtárak L betűig látszanak, a többi könyvtárt nem látja. Ha visszateszem másik gépbe belső sata portra akkor megjelenik a többi "eltűnt" könyvtár is.
-
gorbep
őstag
Már bocs de nem neked írtam....
azért ennek olvass utána, nálam megy....sb: " 3. Külső USB-n pl. nem emgy a GPT, csak MBR, így a 2TB felettieknek lőttek. Elég agyrém."
Egyébként én is pont ezt írtam:
"Nem az usb nem tudja hanem a kulso eszkosz firmware nem kepes tobbet lekezelni." ......

-
törölt tag
Itt lenne ez a 80/80-as megoldás ( picoPSU-80, 80w (12v/6.6A) AC-DC Power ), ami itthon is beszerezhető. Ehhez mit szól a nagyérdemű?

-
Köszi a választ!
Azt hittem ezek alap igények, hiszen a mostani gépem (celeron e1200 + 2gb ram + GF 9300ge + Sabayon linux vagy Win8) elviszi ugyanezt kisebb-nagyobb akadásokkal.

Azt hittem, hogy ennél a cerkánál a mai kis fogyasztású AMD-k is jóval erősebbek.
-
korcsi
veterán
Az "xf86-video-ati" nem a nyílt driver véletlenül?
Az fglrx a zárt amit az csak az AMD készít.
Ubuntuhoz ebből a PPA-ból lehet frissebb nyílt drivert felrakni, de ha kell rendes teljesítményű 3D vagy hardveresen gyorsított videó lejátszás akkor csak az fglrx az alternatíva. 13.1-el már szépen viszi akár a "killa sample" szintű videókat is.
(#20461) canniball: Linux is ennyire háklis lenne rá? Már csak azért is, mert alapesetben azért egy linuxos rendszert "hétköznapi" gépek között simán lehet mozgatni.
-
Digger
senior tag
Engem is érdekel a dolog, meg van még egyéb bajom is!
Most használok először SSD-t. Most nem is tudom perpillanat a típusát. Egy 120 gigásról van szó és egy Brazos alaplapról. Felraktam rá egy Lubuntut, majd utána olvasom, hogy a BIOS-ban be kell állítani az AHCI módot. A beállítás után meghülyült! Többször előfordult azóta, hogy működés közben egyszer csak eltűnik a meghajtó és utána újraindítás után sem látja. Többszöri kikapcsolás és pihentetés után hajlandó csak újra megjelenni. Ez vajon az AHCI állítás miatt van, vagy hibás az SSD? Egyébként 4 napos, csak ez a Lubuntu lakott rajta még csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

celeron g1610 ivy. Nem rossz ez a noctua, de ha ennyi pénz, akkor bejön a képbe pl a be quiet shadow rock topflow-ja is, ami nagyon tetszik, de az se olcsó. Viszont halk rohadtul, pl. Szóval vagy passzív borda kellene, vagy valami más jó lenne azért 10k alatt maradni..

boot alatt meg szerintem úgy is pörgeti a vinyót is 
azért ennek olvass utána, nálam megy....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)