Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Reignman
üzenetére
[link]
Itt egy gaming teszt, ugyanaz a középkategóriás videókártya ennyivel teljesít rosszabbul Kabinivel, mint i7 mellett.
Talán nem is olyan rossz.Igen, nekem is úgy van berakva. Ahogy elnéztem, még pont elférne mellette a duplamagas VGA.
regger: ezt találtam a lelógó HDD-ről: [link]
Szóval működhet, vannak gyártók, amelyek explicit tiltják, mások nem. -
PuMbA
titán
válasz
Reignman
üzenetére
"Amit mellékeltem tesztet, a CPU benchmarkoknál sem teljesít lényegesen gyengébben az 5350, mint az Intel 1155-ös proci..."
Mi?
Biztos, hogy jól látsz? Nézd meg újra a tesztet... Cinebench, ami egy komoly renderelő progi egyszálas teljesítményben 4x gyorsabb az Intel, többszálon meg majdnem kétszer a 2 magjával. Ugyanígy az x264 tesztben... A többi teszt meg ilyen szintetikus szar, amit sose használsz és fogalmad sincs, hogy mennyire használja ki a CPU-t, jóhogy nem nagy a különbség
Mondjuk nem én fogok szívni... -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Reignman
üzenetére
Az 5350-ben a beépített GPU a lényeg, hogy egyprocis gépként szinte minden médialejátszással megbirkózik (és még a régebbi játékokkal is, mint pl. a TF2)
DVGA mellé már kevés lehet, érdemes teszteket keresni, hogy hogyan teljesít.Ha jól emlékszem, két drive hely már a gépház tetején van, ahonnan Batman módra fejjel lefelé lógnának - SSD-nek mindegy, de a HDD nem szereti ezt a pozíciót.
-
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Reignman
üzenetére
Nekem a ház szinte üres, és elég hosszú, szerintem beleférne a másik gépből a 260x is, de nem merem biztosra mondani, meg kell nézni.
Viszont a HDD-nek csak az oldalfalon van helye, és ha minden igaz, pont a PCI fölött, lehet, hogy az bele tud lógni.Igen, sajnos rendes tápot nem lehet kapni 350-400W alatt. Nekem AM1H-m van laptoptáppal, viszont az a PCI-t nem tudja meghajtani, esetedben felejtős.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Reignman
üzenetére
Semmi, hasonló konfigom van nekem is, csak külső táppal és GPU nélkül. (A SilverStone SG05 valószínűleg jobb lett volna, csak olyat már nem lehet kapni szinte sehol)
Egyedül a tápot tartom feleslegesen nagynak - ennek a rendszernek 200W-nál többet semmilyen körülmény között nem lenne szabad fölvennie.
Nálam a HDD a leghangosabb része, a ventilátorokat egyáltalán nem hallani - és mivel felül elég sok a szellőzőnyílás, szerintem attól se kell tartani, hogy a belső táp és a GPU által keltett meleg megszorul a házban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Biztos, hogy jól látsz? Nézd meg újra a tesztet... Cinebench, ami egy komoly renderelő progi egyszálas teljesítményben 4x gyorsabb az Intel, többszálon meg majdnem kétszer a 2 magjával. Ugyanígy az x264 tesztben... A többi teszt meg ilyen szintetikus szar, amit sose használsz és fogalmad sincs, hogy mennyire használja ki a CPU-t, jóhogy nem nagy a különbség
Mondjuk nem én fogok szívni...
pl