Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
Bitlisz #9233 üzenetére
Kénytelen vagyok megcáfolni a hozzászólásod egy részét. XBMC liveból van kint egy brazosra optimalizált változat, ami kapásból mindent visz, nem kell állítgatni igazán semmit. Az meg ugye ubuntu alapú. Ha nekem nem hiszel ajánlom a Brazos klub topikban a visszaolvasást, már többen próbálták és elégedettek vele.
Na erről lenne szó, és páran kipróbálták, a válaszokat már nem keresem össze, azt a hitetlenkedőkre bízom. -
maestro87
őstag
válasz
Bitlisz #9233 üzenetére
Köszi!
Ezt se tudtam, hogy még oprendszer függő is lehet a HD lejátszás.
Azt, hogy érted, hogy USB-s HDMI bővítők nem gyorsítanak HD-t?
Én csak azért kérdeztem, mert a legtöbb ilyen kis alaplapon nincs HDMI csatlakozó, de legtöbb LCD-hez meg már azzal célszerű csatlakozni.
Egy USB-s bővítőnél akadozna a kép nagysebességű filmeknél?
És az integrált HDMI-s alaplapok azok megfelelő sebességűek?A legolcsóbban szeretném az egészet kihozni úgy, hogy még a házat is magam csinálnám neki. Jó lenne ha annyiból tudnám kihozni, hogy ne érje meg jobban egy 10"-os laptop megvétele. Tehát nem szeretnék még pluszba rákölteni PCI-E-es videókártyára. Még az lenne a legjobb ha lenne sima DDR-es alaplap, mert van itthon egy 512MB-os RAM elfekvőben. Vagy ez kevés lenne neki (mondjuk Linux rendszeren)?
+ a mostani gépemből egy régebbi 120GB-os vinyót is hajlandó vagyok feláldozni, persze WiFi-n tartanák egymással a kapcsolatot.:-DMeg azt honnan lehet tudni, hogy a VGA támogatja-e ezt a DXVA-t? Gondolom ez is fontos lehet FullHD-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest