Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoNR
csendes tag
Tetszik, köszi. Egyszerű megoldások a legjobbak.
Ha már ilyen profi választ kaptam gyorsan, akkor egy másik kérdésem:
- Tudtok ehhez (http://www.silentpcreview.com/article39-page1.html) hasonló megoldást ami itthon beszerezhető? Ez a teljesen gumis felfogatás nekem nagyon szimpatikus.Közben én is rájöttem, hogy arra az extra PATA/SATA-ra emlékeztem, ezért mondtam max 2-t. Vennék én kisebbet, csak azokon nincs ez az extra csati. A 150-es a legkisebb amin van.
A házon erősen gondolkozom. Lian-Li-k vannak amik tetszenek, de még az is lehet, hogy belevágok egy számomra teljesen ismeretlen területbe és csinálok magamnak egyet.
Bár lehet hogy ezt majd kialszom magamból.
A problémám a házzakkal az, hogy mivel picoPSU-t szeretnék, ezért táp(és táphely) nem kell. Továbbá kellene bele IR vevő (mondjuk ilyen: http://www.soundgraph.com/oem-vfd-feature-en/ power on/off kábellel, mondjuk ezt nem tudom hogy lehetne beszerezni), plusz kellene egy jó HDD felfogatás mint pl amit fent írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Foxpost
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- trek81 károsultjai
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest