Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
közben elolvastam az elözö hsz-ed is...
Nem is drága kari. nézegettem ezt a pasziv hütést: Zalman ZM80C-HP de nem tudtam kideriteni jó ez arra a giga kártyára...hátha ti...

igy igazából amenyiben az Asrock lap jónak bizonyul az Asus lap árából kitudom hozni a lapot és a karit!persze ha jónak bizonyul!
-
band1103
őstag
Ez a lap már mindent tud ami neked kellene kivéve a tv-out-ot. Tehát ha CRT tv-n akarod nézni a filmeket akkor én azt a a karit ajánlom amit a (#6631)-ban linkeltem.
De 2 választásod van:
1. A fenti karit jelenleg mindenképpen meg kellene venned a CRT TV-hez de akkor már választhatsz olcsóbb lapot is amin nincs igp mert azzal a karival az igp fölöslegessé válik.
2. DE! ha később veszel egy hdmi-s tv-t akkor mégiscsak jó lesz ez az alaplap de akkor meg a vga kari lesz majd fölösleges mert (ha a filmlejátszást nézzük akkor) ugyan azt tudja az a igp mint a kari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest