Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkFater
tag
Kedves Asus27
Szerintem ne rakj össze HTPC-t. Megúszhatod olcsóbban is.
Haverom valamelyik délután felhívott és azt mondta ugorjak át és leesik az állam.
A srác most vett egy Magyarországon teljesen ismeretlen nevű AC Ryan Playon HD célhardvert. Lehidaltam mikor megnéztem működés közben.Olcsóbb, mint egy HTPC és a következőket tudja: Lejátszik belső vinyóról (ha raksz bele), rá lehet kötni vezetékes és vezetéknélküli LAN-ra, de lejátszik pendrive-ról is ha azt akarod.
(Na ott speciel nekünk töltött, meg wirelessnél is ha messzebb volt a routertől, de ettől eltekintve).Szóval ültünk a nappaliban, dolgozószobában laptop, fent asztali gép ment a gyereknek, mi meg hálózaton keresztül néztük a filmet az ő gépéről.

Lejátszás 1080p-nél folyamatos, ha ugrasz vagy beletekersz a filmen belül, akkor nincs gondolkodási idő, ez kérem ugrik vagy realtime teker.
A beépített Bittorrent klienst már meg sem említem.....
Keress rá. Érdemes vetned rá egy pillantást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- CORSAIR K100 AIR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi