- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Gobbo
csendes tag
válasz
banderasz77 #59143 üzenetére
Nem reklámozom, nem ismerem a hirdetőt, de ha csak mkv lejátszása a cél kodival ez is simán elviszi:
https://hardverapro.hu/apro/asrock_j4205-itx_2/friss.html
az úriember hirdet egy hozzá való PicoPsu-t is.
https://hardverapro.hu/apro/pico-psu/friss.htmlNálam ugyan nem a média Pc-ben van hasonló hardware, hanem a kis file serverben, most pl szét van szedve a HTPC és itt nézem a filmeket, FullHD-re tökéletes, de alap 4Kval is elboldogul ha kell. Talán BD formátumot is játszottam le vele de azért. Arra mérget nem vennék már. Nem fogsz világrengető 10bites szín mélységben lejátszani veszteségmentes formátumokat, de ha az nem cél szerintem több mint elég.
Milyen minőséget szeretnél? Mekkora és milyen kódolású filmeket játszanál le vele? Sima HD-de egyébbként a itx hirdetések között van J1900 is 15ért talán. Csak Ram meg winyo kell mellé.
sorry telefono írok az imént szerkesztettem a hibákat, de közben kilépett és nem mentette el
-
djnice
veterán
válasz
Erre egyszerűbb, olcsóbb és jobb egy Amlogic box CoreELEC-kel.
-
mpierre
veterán
válasz
Van megoldás, de mit tekintünk olcsónak? Egy asrock B650m rs pro + 8700g pl a HDMI 2.1 TMDS/FRL-t tudja a használatija szerint.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
A GMK Mini PC-i között N100-as procitól kezdve vannak jó lehetőségek.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Lehet én voltam a béna, de én nézegettem sok ilyet, és a végén dVGA lesz véve. A gond nem a CPU-val van, hanem az alá kerülő olcsó alaplappal, mert azokon a mai napig sok esetben csak 1.4-es HDMI van, hiába tudná a CPU IGP-je a 2.0-át is akár.
A fentiekből kiindulva én összeraktam egy alap LGA1200-as i3-at (4mag+HT) egy olcsó lappal DDR4-el, és ehhez jön majd egy Intel A380 HDMI 2.0b (Max: 4096 x 2160@60Hz) vagy Intel B570 (HDMI 2.1 Max: 7680 x 4320 @120Hz) vagy RTX5050 HDMI 2.1b
De, persze, ez nem annyira olcsó, lehet van jobb megoldás is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Path of Exile 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest