Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Gobbo
csendes tag
válasz
banderasz77
üzenetére
Nem reklámozom, nem ismerem a hirdetőt, de ha csak mkv lejátszása a cél kodival ez is simán elviszi:
https://hardverapro.hu/apro/asrock_j4205-itx_2/friss.html
az úriember hirdet egy hozzá való PicoPsu-t is.
https://hardverapro.hu/apro/pico-psu/friss.htmlNálam ugyan nem a média Pc-ben van hasonló hardware, hanem a kis file serverben, most pl szét van szedve a HTPC és itt nézem a filmeket, FullHD-re tökéletes, de alap 4Kval is elboldogul ha kell. Talán BD formátumot is játszottam le vele de azért. Arra mérget nem vennék már. Nem fogsz világrengető 10bites szín mélységben lejátszani veszteségmentes formátumokat, de ha az nem cél szerintem több mint elég.
Milyen minőséget szeretnél? Mekkora és milyen kódolású filmeket játszanál le vele? Sima HD-de egyébbként a itx hirdetések között van J1900 is 15ért talán. Csak Ram meg winyo kell mellé.
sorry telefono írok az imént szerkesztettem a hibákat, de közben kilépett és nem mentette el
-
djnice
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Erre egyszerűbb, olcsóbb és jobb egy Amlogic box CoreELEC-kel.
-
mpierre
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Van megoldás, de mit tekintünk olcsónak? Egy asrock B650m rs pro + 8700g pl a HDMI 2.1 TMDS/FRL-t tudja a használatija szerint.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
A GMK Mini PC-i között N100-as procitól kezdve vannak jó lehetőségek.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
Lehet én voltam a béna, de én nézegettem sok ilyet, és a végén dVGA lesz véve. A gond nem a CPU-val van, hanem az alá kerülő olcsó alaplappal, mert azokon a mai napig sok esetben csak 1.4-es HDMI van, hiába tudná a CPU IGP-je a 2.0-át is akár.
A fentiekből kiindulva én összeraktam egy alap LGA1200-as i3-at (4mag+HT) egy olcsó lappal DDR4-el, és ehhez jön majd egy Intel A380 HDMI 2.0b (Max: 4096 x 2160@60Hz) vagy Intel B570 (HDMI 2.1 Max: 7680 x 4320 @120Hz) vagy RTX5050 HDMI 2.1b
De, persze, ez nem annyira olcsó, lehet van jobb megoldás is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest