Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

- 

LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tamoo
nagyúr
válasz

Skyner

üzenetére
						Az EQ APO-nak van egy "digitális korlátja", nem mehet 0dB fölé. Viszont a pozitív EQ-k és a csatornaösszegzések (minden dobozról levágott mély átirányítva a szubra) ezt pozitívba viszik. Szóval ez leginkább az LFE csatornát érinti és klippelne miatta. (Legalábbis elméletben.... bizonyos effekteknél csúcson előfordulhat. Nekem sokáig pluszban volt és amúgy nem vettem észre belőle semmit.)
Ezért húzza vissza sajnos a cavern ennyire a hangerőt, az EQ APO korlátja miatt. Ezzel vagy együtt tudsz élni vagy nem használod.Itt mutatja ha gond van. A peak gain nem mehet nulla fölé mint a képen. LFE csatornán érdemes nézni, mert ott fordulhat elő leginkább.
 : 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?

- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
 - Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
 - Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő