Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
kelna91
üzenetére
Ezért írtam le, hogy ha itt kiírják az öt méteres figyelmeztetést, akkor szerinted a filléres noname kábel hogy tudhatná a végtelen hosszon a 8K meg mindent amit ráírnak? Pont hogy az nem biztató, amikor mindent ráírnak hogy tud, aztán mégis villog vele a kép.
De mint mondtam Kácsánál van lehetőség úgy elvinni bármelyik kábelt, hogy letét ellenében, és bármikor visszaviheted, ha mégsem működik.
(Az se véletlen egyébként, hogy a 10 méteres AQ kábelek is már aktív elektronikás kábelek. Nem véletlen drágák azok se.)
szerk.: Persze a kábel hiba a te hibamegállapításodból adódik. Amit leírtál, hogy rövid kábellel minden jól működik az alapján én is a kábelre gondolnék, de a pont 10 perc pedig inkább tűnik valami beállítás problémának, ahogy azt már korábban írták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest