Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Na, elég valószínű, hogy mégiscsak a LAN adapter lesz a ludas. Próbáltam SSD-re másolni, a NAS-ról tartalmat, 4%-nál kifagy. A Kodi nem, csak a másolás.
Amik eddig világossá váltak:
A NAS nem lehet, mivel az asztali gép gyönyörűen játszik róla.
Kodi + LE újratelepítés megvolt.
LAN kábeleket cserélgettem.
Van egy switch, abból is áttettem a routerba közvetlen.
Fix IP megvolt.
Portalanítás megvolt.
A proci-cooler kontakt nem a legrózsásabb, de T-s proci, nem megy 35 fok fölé, de inkább kevesebb. Indításkor 23, amúgy 30 max.De ettől függetlenül, holnap jön egy új Arctic low profile cooler, hátha ...
Valamint, rendeltem egy USB LAN adaptert, AX88179 chippes, erre azt mondják, LE kompatibilis.
Ha ezzel sem jön rendbe, akkor vagy az alaplap itself, vagy a proci. De a proci az nem az a meghalós fajta. -
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem 100, hogy a hálókártya, de ez a következő lépcső a hibaszűrésben. Ha nem ez, akkor full alaplap, vagy proci. Még újrapasztázás lesz holnap, bár 36 fokos a proci mindössze. BIOS illetve UEFI beállítás alatt.
Amúgy eldobálja a filmeket lejátszás közben. TV-t is, mintha a hálózat akadozna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest