Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
(#51754) python1 már kérdezte és válaszoltam

Köszi, figyelmetlen voltam.AMD oldalon biztosan volt változás a GCN3-nál, mert jobb minőségű felskálázót kapott az UVD egység. Ettől még lehet GCN4-nél is újítás, de arról nincs infó. Az új Vegás Ryzeneknél pedig megszűnt az UVD és VCN 1.0 van, ami már támogatja a fixfunckiós VP9 dekódolást.
Gondoltam, hogy ott volt a váltások miatt, de egyszerűen semmi érdemi infót nem találni róluk (másról sem mondjuk, 3D, Freesync infók sincsenek kb. sehol). Meg náluk volt talán - elvben - a leggyengébb. Intelnél sanszosan nem volt változás, mivel ugyanazt reszelik X éve.
Kérdés, hogy mire válthattak AMD oldalon... érdekes lenne azért a madvr használat tükrében. Lehet, hogy emiatt sem annyira releváns.TV-nél gondolom így lehet még. Bár tesztben mondjuk én is csak PC módra láttam, hogy vizsgálnák átmegy-e a 4:4:4. így viszont itt szintén nincs túl nagy jelentősége akkor az egész subsampling skálázásnak. Ha jól gondolom akkor így igazából egy terület marad ahol segíthet. a valós felbontás skálázás, tehát SD/HD/FHD/4K konverziók. Mondjuk itt is kérdéses mennyire lehet jó/jobb a TV scalere.
Na mindegy, azért ha megjött a 200GE megnézem mit tud.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő