- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
válasz
Patice #47757 üzenetére
Az intel NUC-ban van infra (is) az Inteles adatlap alapján, a Beeboxban viszont nincs toslink audio kimenet, ami fontos volna, hogy közvetlenül rá tudjam kötni a soundbarra. Lehet, akkor még kidolgozok egy áthidaló megoldást, és várok az Apollo Lake frissítésig, mert nem szeretnék félévente gépet venni.
-
ratkaics
senior tag
válasz
Patice #47757 üzenetére
Nekem egy Gigabyte Z170N alaplapom van corei5-6100-as CPU-val, plusz egy 4K Samsung TV HDMI porton keresztül.. De én fel tudtam tenni a felbontást 4K-ra. Az más kérdés, hogy nem volt túl "smooth" a kodi lejátszás, ezért (meg persze azért is, mert nem nagyon van 4K filmem) visszaáltam fullHD-ra.
Lehet hogy azért nem láttam folyamatosnak a FHD fimeket sem 4K-ban mert csak 24p tud az 1.4-es HDMI?Erről jut eszembe próbáltam egy 10Bit-es HEVC kódolásos filmet lejátszani, de az "kifektette" a procit. Ha jól rémlik, akkor ez a széria már hardverből tudja a HEVC-t, nem?
-
PuMbA
titán
válasz
Patice #47757 üzenetére
"A következő lépcső (hosszú távra) egy Intel Kaby Lake (LGA1151 foglalatos) asztali procis összerakás (pl. Intel Pentium G4560), csak ezek alá nem igazán fogsz olyan alaplapot találni most, amin van HDMI2.0."
Viszont az alaplapokon van DisplayPort 1.2, amihez vehet HDMI 2.0 átalakítót, ha ez a megoldás szóba jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest