Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
PVR-re félig használom, de van fogalmam róla, nekem egy linuxos műholdvevőm van, aminek van egy tuner server funkciója, a berakott merevlemezre legyárt a csatornákból m3u fájlokat, azokra kattintva pc-n minden gond nélkül nézhetőek vlc sream formában, most is megy. A kodiban van egy vu+ enigma client PVR kiegészítő, azt gyakorlatilag ugyanezt tudja, nekem lassú a csatornaváltás, hiszen a boxon megvan 1 sec alatt, de működik, leszívja az epg-t, csatornalogókat, mindent. Egy ismerősöm a gépbe rakott tunerrel nyomja, neki ugyanígy működik, teszi szépen a dolgát. De az van, hogy a kész stb-k valahogy jobbak, gördülékenyebbek, a sokkal erősebb hardver ellenére nem feküdtek erre a szolgáltatásra rá, szerintem nincs kellőképpen optimalizálva. Minden működik, de egy boxot 100%-ban kiváltani csak türelmes embereknek ajánlott..
Nem mellesleg egy jó dupla tuner, és egy smargo ott lesz árban, ahol egy különálló beltéri már megvehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest