- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
#75912448 #27751 üzenetére
A "leválasztott" USB tápnak abban az egy esetben lenne szignifikáns hatása, ha az USB DAC-nak nincs külön tápja. (De amiket én láttam mindnek van...).
Ez kb. pont akkora parasztvakítás, mind a lineáris táp PC-be
kivéve ha alaplapi hangkártya analóg kimenetét használja...
A többivel egyetértek, szoftver sokat segíthet a minőségben, ill. a ciripelős alaplap is elég zavaró (bár nem jelenti, hogy a hangja rosszabb lenne, mármint audio...)
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Köszi mindenkinek!
Egyelőre tervezgetek-tervezgetek és tele vagyok kérdéssel, de az biztos, hogy csak akkor fogok belevágni, ha úgy látom, hogy számomra kompromisszum mentes gépet tudnék összehozni max 300-400eFt-ból. Teljesen venti és HDD mentes. Játszani nem kell rajta, de képben és hangban a lehető legjobbat tudja. Tehát mozi és zene egyaránt fontos.
Ha most azonnal belevágnék akkor: Streacom FC10 Silver ház + Nano150 fanless táp-ot rendelnék és Samu 840 Pro SSD-t. APU-k közül a Kaveri a legszimpibb, tehát emellé kellene a legjobb FM2+ lap.
A házimozi erősítőm hangját nagyon szeretem, Primare SPA22HD, tehát annak használnám a DAC-át, viszont úgy olvastam itt-ott, hogy inkább koax SPDIF-en viszik ki a hangot a HTPC-ből. Ennek mi az oka? Illetve gondolom ezen nem lehet kivinni a BD-k HD hangsávjait, tehát lehet létjogosultsága egy olyan felállásnak, hogy mozihoz HDMI-n megy a hang, zenéhez koax SPDIF-en? Hangkártyának van-e létjogosultsága, ha igen van-e javasolt legjobb? -
bajnokpityu
félisten
válasz
Ez az USB mizéria amúgy furi nekem. Hajszálnyival mintha jobb lenne a hang, ha pl beleraksz egy USB3as kártyát a gépbe, ezeken van molex tápcsati, és innen eteted. De vakteszten ez kb esélytelen. Olyasmi mértékű difi van,minthogy előlre, vagy hátulra dugod az usb kábelt. Hallható,ha keresed, de egyáltalán nem feltűnő.
giga esetén egyébként a marketinganyag szerint önálló biztosítéka van minden portnak.
Ezek az 1500Ftos alacsony USB kártyák osx kompatibilisek (reneseas), így nincs az ember megkötve konkrét tipusokra. Egyébként aki komolyabban USB zenél, annak úgyis be kell szereznie egy jó USB tápot, ez vaktesztelhető kategória, és innentől elhanyagolható, hogy most spéci tápa van-e a portnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Küszöbön az androidos PC-k
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Energiaital topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest